Salatrepiga maja, Esplanaadi tänav, 246.6 m², 6 tuba

Suure kinnistuga, eestiaegset väärikust õhkav eramu rannarajoonis. Täielikult renoveeritud elamu esimesel korrusel paiknevad avar päikeseline elutuba vaadetega nii maja eeshoovi kui ka aeda, köök, kabinet, külaliste tuba, duširuum ja kaks WC-d. Teisel korrusel paiknevad köök, kolm magamistuba, millest üks on lõunapoolse rõduga ja kaks vannituba WC-dega. Teiselt korruselt viib salatrepp katusekorrusele. Vaata lähemalt SIIT.

Puitvilla, Kaarli tänav, 332.3 m², 11 tuba

Ajalooline hoone, Inge Villa on ehitatud pansionaadiks ja tegelenud majutusega 1935. Tänaseks on hoone elegantne, ennesõjaaegne arhitektuur kombineeritud modernse ning skandinaaviapärase disainiga. Vaata lähemalt SIIT.

Kogu suguvõsa ühe katuse all, Roosi tänav, 287 m², 8 tuba

Kauni arhitektuuriga ja mitmeid võimalusi pakkuv suur maja supelranna ja kesklinna vahel. Suur maja ja logistiliselt mugav asukoht annavad hulgaliselt ideid asutada külalistemaja ja arendada kodumajutust või asutada restoran. Vaata lähemalt SIIT.

Kõrgema hinnaklassi materjalid, Esplanaadi tänav, 216 m², 5 tuba

Maitseka sisustusega eramu Pärnu kesklinna ja rannarajooni piiril. Renoveerimisel on kasutatud kõrgema hinnaklassi materjale: esimese korruse põrandad on valgendatud ja õlitatud Kährs´i ühelipilisest tammeparketist, laekarniisid on toodud Prantsusmaalt, tubades Itaalia disainmööbel. Vaata lähemalt SIIT.

Ruumikas ja privaatne aed, 320 m², 7 tuba

Suurepärane asukoht ranna ja kesklinna vahelisel alal: tennisehall jääb 100 m kaugusele, hotell Strand ca 160 m kaugusel, rand ja veekeskus Terviseparadiis ca 800 m kaugusel. Maja juures väga ruumikas ja privaatne aed. Aed on päevase päikese poolne, kus on võimalus kogu päeva päikest nautida! Vaata lähemalt SIIT.