1. Renoveeritud ajalooline maja Rakvere kesklinnas

Ajaloolise väärtusega paekivihoone Rakvere kesklinnas on ainulaadne ja pakub kauni interjööri kõrval ka avarust. Hoone on renoveeritud aastatel 2011-2012. Punast tellist jagub siin mitmesse tuppa, naturaalne puit ja paekivi on kõneka tellise kõrval tasakaalustavateks elementideks. Rohkem pilte näed SIIT.

2. Stiilne loft pealinnas!

Unikaalne korter pea 100-aastases majas, mis on kuulutatud arhitektuurimälestiseks. Ajalooline tööstusansambel on rekonstrueeritud ja saanud uue elu korterelamuna. Punane tellis tervitab siin juba trepikojas.

Korter on kvaliteetne ja omanäoline, siit leiab palju häid ja julgeid sisustusideid. Põrandatel 26 cm laiad tammelauad, siseusteks mõisast pärit restaureeritud uksed ja punane tellis on siin leidnud koha väikses koridoris ja magamistoas. Rohkem pilte leiab SIIT.

3. Avar ja elegantne elamine Tallinna vanalinnas

Kivihoone on tervikuna rekonstrueeritud 2004, esimesed teated elamust pärinevad 1658 a Elamu on tunnistatud kinnismälestiseks. Kaunilt on ksponeeritud tellis, puittalad ja võlvitud seinaorvad. Huvi korral vaata rohkem pilte SIIT.

4. Muinasjutuline kodu järve kaldal Kloogal

Privaatne ja looduskaunis kinnistu asub männimetsas otse järve kaldal. Tellis koos paekiviga hakkab silma juba selle omanäolise kodu fassaadis.

Hoopis põnev lahendus on aga köögis — köögimööbel tellisest. Miks ka mitte — igati sobiv lahendus maalähedasse interjööri! Rohkem pilte näed SIIT.

Kui sinugi kenas kodus on punane tellis kaunilt esile toodud, siis saada meile sellest pilt märgusõnaga "tellis" aadressil moodnekodu@delfi.ee.