Metro Capitali partneri Ain Kivisaare sõnul on ehituskonkurss lõpusirgel ja ehitusega alustatakse 2015. aasta alguses. „Tivoli esimene arendusetapp katab 2,2 hektarit, millest elamud ja elamute juurde kuuluvad õuealad ja sisehoovid rajatakse ühele hektarile. Kokku on esimese etapi arendusmaht 150 korterit, 2016. aasta kevadeks valmivad esimesed kaks maja 39 eksklusiivse korteriga. Ülejäänud 1,2 hektarit jääb maju ümbritsevate parkide ning hooneid teenindavate teede alla,“ sõnas Kivisaar.

Tivoli esimese etapi hinnanguline investeerimismaht on 18 miljonit eurot. Rajatav elamurajoon asub kuulsusrikkas ja ihaldusväärses piirkonnas, mis on tallinlaste seas enim tuntud Tivolina, kuna krunt sai juba nõukogude perioodil välja valitud kui linna ilusaim ja sobivaim asukoht lõbustuspargi rajamiseks.

Tivoli elamurajoon asub Kadriorus, vaid 200 meetri kaugusel merest, Kadrioru pargi pargi vahetus läheduses, ajaloolise ranna kõrval. Tänu majade kõrvalt algavale Pirita kergliiklusrajale on tegu ideaalilähedase asukohaga kõikidele aktiivset eluviisi harrastavatele inimestele. Looduskaunisse keskkonda sulanduvad Tivoli kodud paiknevad liiklusmürast eemal, suure ja mõnusa pargi serval. Majade vahel ei ole autoliiklust, vaid roheala ja mänguväljakud. Mereäärne promenaad, lasteaiad, koolid ning maitseelamusi pakkuvad kohvikud ja restoranid jäävad jalutuskäigu kaugusele.

Tivoli arhitektuur vastab ka kõige nõudlikumale maitsele, sobides Kadrioru stilistikaga. Majad tulevad viiekorruselised ning majade juurde kuulub mugav maa-alune parkla. Personaalsuse lisamiseks on majades lai valik erinevaid planeeringud, terrasse ning rõdusid. Kõigis korterites on vesipõrandaküte, autonoomne soojustagastusega sundventilatsioon ja Z-Wave targa maja lahendus, mis võimaldab kütet, jahutust, ventilatsiooni ja muid seadmeid mobiilselt juhtida.

I etapi omanik on 50% ulatuses MCM Holding, 40% ulatuses EBS Group ja 10% ulatuses Midas Invest. Arendusprojekti juhib Metro Capital OÜ.