1. Maja, Harjumaa, 369 000 €
Eksklusiivne ja hubane 2007. aastal ehitatud eramaja Suurupis. Privaatne aed, hoolitsetud kõrghaljastus, eraldi puuküttega saun ja väligrilli nurk — suitsuahi, puukuur. Majal on õliküte ning marmorist lahtine kamin. Kogu maja on möbleeritud kalli ja ilusa Itaalia disainmööbliga. Majal on siserõdu ning kõrged laed, kvaliteetne tammepuidust sisetrepp. Välisfassaadil klombitud silikaattellis. Vaata lähemalt SIIT.

2. Maja, Harjumaa, 119 000 € — hea hind
Eramu merelähedases Salmistu külas, mida on kasutatud aastaringseks elamiseks, aga samas sobib suurepäraselt ka suvitamiseks. Puitkonstruktsiooniga elamu esimesel korrusel asuvad tuulekoda, päikeseline puhkeruum, eraldi asetsev elutuba külaliste võõrustamiseks või kasutamiseks magamistoana, avatud ruumilahendusega köök ning elutuba, puuküttekerisega leiliruum ning pesemisruum. Teisele korrusele jäävad 3 magamistuba, millest ühel päevapäikese poole avanev rõdu. Vaata lähemalt SIIT.

3. Maja, Tallinn, 365 000 €
2015. aastal valminud väga kvaliteetse siseviimistluse ning madala küttekuluga eramu. Maja hinnas sisalduvad köögi-, magamistoa-, elutoa- ning vannitubade mööbel, valgustid, kardinad, garderoobide sisud ning lükanduksed, kvaliteetne kodutehnika jms. Vaata lähemalt SIIT.

4. Maja, Tallinn, 479 000 € — maja kuulub perekond Klandorfile
Vahemere maade stiilis esinduslik eramu vana Merivälja südames. Maja ümbritseb kauni inglise aiaga hooldatud krunt — pargi stiilis hooldatud roosiaed, iidsed elupuud. Kivikattega sissesõidu- ja kõnniteed, parklad, sepistatud aed. Elektrilised autoväravad. Vaata lähemalt SIIT.

5. Maja, Pärnu, 360 000 €
Eksklusiivne basseini, aurusauna, solaariumi ja katuseterrassiga eramu. Looduskaunis piirkond, läheduses Pärnu jõgi ja Tammiste metsarajad. Vaata lähemalt SIIT.