1. Eriline korter Tallinnas, hind 112 200 €
Eksklusiivselt kujundatud ja omanäolise sisustusega kahetoaline korter Tallinna kesklinna piiril. Stiilne elutuba on avar ning sealt pääseb päiksepoolsele rõdule, kus nautida vaadet rohelusse ning maja sisehoovi. Koostöös sisekujundajaga on kvaliteetse siseviimistlusega korteris kasutatud ainult parimaid ja kvaliteetseid materjale, mis on valmistatud eritellimusel. Vaata lähemalt SIIT.

2. Maakivist maja Raplamaal, hind 380 000 €
Kõrghaljastusega ümbritsetud ainulaadne maakivimaja, mis pärineb aastast 1894 ning on taastatud aastal 2001. Kõik eluruumid paiknevad ühel tasapinnal, samas säilinud võimalus ehitada täiskõrgusega katusealune. Vaata lähemalt SIIT.

3. Rekonstrueeritud korter Tallinnas, 349 000 €
Unikaalne korter pea 100-aastases majas, mis on kuulutatud arhitektuurimälestiseks. Ajalooline tööstusansambel on rekonstrueeritud ja saanud uue elu korterelamuna. Avar, soe ja valgusküllane penthouse, kolme suunda akendega. Vaata lähemalt SIIT.

4. Villa Tallinnas, 620 000 €
Esinduslik villa Männiku rohelises piirkonnas Nõmme lähistel. Hoolitsetud kinnistu asub parkmetsa veerel, suurest liiklusest eemal. Hoone on valminud 2007. aastal. Vaata lähemalt SIIT.

5. Väärikas korter Tallinnas, 329 000 €
Korteris on põimunud kaks maailma — esimese Eesti Vabariigi aegse stiili ja väärikuse ning tänapäevased tehnilised lahendused. Maja ajalugu algab 1930ndast aastast, mil hoone oma algsel kujul valmis. Vaata lähemalt SIIT.

Kas leidsid midagi enda maitsele?