Oli tore oma silmaga näha OKKA toodangut… ja muidugi ka sõrmega puudutada. Et ikka veenduda- okkad on tõepoolest plaadi küljes kinni ja ära ei pudene! Nad jäid mulle silma Ajujahil ja tänu sellele tekkisid mul mõned küsimused, millele kiirelt vastuse sain. Näiteks, saates tundus, et kasutatakse tavalist ehitus sprayd. Sain aga kinnituse, et liigutakse ökoloogilisema lahenduse suunas!

Ühe ettevõtte poolt nägin aga ideaalset väikese kodu lahendust! Seinavoodi millest päevasel ajal saab hõlpsasti diivani koos riiulitega tekitada! Väga hea lahendust noorele kodule kus iga ruutmeeter hinnas!

Laura Ashley võttis aga oma romantilisusega tummaks! Tekkis kange tahtmine oma valged seinad tapeediga üle lüüa ja diivani lillemustreid täis tikkida. See hõng mis nende disainis on, on alati hindamatu ja tekitab kergelt vana-aegse ja kuningliku tunde!

Oot-oot säras aga oma uute lahendustega! Mooduldiivani ja telekakapiga! Nendel poistel ei saa vist ideed iial otsa ja parem ongi! Austajaid jagub ja nende toodete kvaliteet ei jäta kedagi tummaks! Kangaste valik, mis neil diivanite tarvis on varutud, on üüratu — tõepoolest kõigile midagi!

Kahju vaid, et sel aastal näidiskortereid polnud. Need on olnud alati terviklikud ja annavad palju ideid ning emotsioone. Aga ehk järgmisel aastal on needki taas platsis.

Kohtume järgmisel aastal jälle!