Nagu varemgi on minu juttudes teemaks olnud, siis päris enda kodu ootasin ma kaua. Oma peas olen seda dekoreerinud juba hilisest teismeeast alates. Kord on see olnud mu mõtetes värviline nagu India ja siis jälle suursugune nagu Inglismaa, vahel käis läbi maakodustiil, kuid lõpetasin keset Skandinaaviat. See protsess oli mu enda jaoks huvitav — otsida ja leida nende miljoni variandi seest just see iseenda oma. Ja siin ta on — tunnustatud ja puha! Isegi mitmekordselt.

Vahel küsitakse, kust ma selle aja leian, et nii tihti ideid genereerida ja ellu viia. Arvan, et kui vaja, siis leiab selle alati! Power of now on minu elus suure olulisusega ja miski mis mulle huvi pakub, siis ei pea see järjekorda ootama jääma. Nii olen ma leidnud end keset ööd tasakesi purgikaantesse auke tagumas või kell kuus hommikul tapeetimas. Rääkimata sellest, et ma Rened peale tema tööpäeva juba lihvimismasinaga uksel ootan! Isegi akutrelli käsitlemise õppisin ära ja tikksaag on üks vahva masin. Kui midagi saab valmis ja näed, et kõik tuli täpselt nii, nagu soovitud ja ehk paremgi, siis tekib hea tunne ja annab mõneks ajaks rahu. Kuni ma jälle enne üheksat ehituspoodi torman, sest noh… vaja ju uus spreivärv osta, et savist tähed ära värvida!

Ideed tulevad minuni ise, vahel enda peast, vahel teistest kanalitest, ka blogidest. Eesti omadest mainiksin ära Laura, kes peab blogi nimega Laura Vihik. Ta on osavasti Skandinaavia ja Eesti omavahel kokku põiminud. Ka Laura kodu on pisike, kuid ta on suutnud selle sisustada leidlikke lahendusi väga osavasti ära kasutades. Lisaks on Laural ülim oskus lihtsatest asjadest midagi uut ja veel paremat valmistada! Vaata isegi tema blogi: lauravihik.blogspot.com.

Teisena mainiksin ära Anna Lutteri, kes küll väga tihedalt ei blogi, kuid tema käsitööoskused ja stiilitunnetus paneb plaksutama kõik, kes tema töid näevad! Kiika annalutter.com.

Välismaistest armastan väga DIY blogi Oh Happy Day, kuhu on hea piiluda, kui ilm on hall ja teekruus auramas!

Olen tänulik kõikidele oma lugejatele! Blogi on andnud mulle palju uusi sõpru, tuttavaid ja huvitavaid koostööprojekte! Palju lahedat on tulemas just tänu neile ja olen selle üle ainult rõõmus!

  • Moodnekodu.ee lehel ilmunud Miramii postitused leiad kõik SIIT.