• Parkett: don`t ask, miks meil seda nii vara vaja oli, natuke rumal ja etteruttav kulutus, mille alla hulga raha seisma panime. Teisalt — ju siis pidi nii minema, sest saime lõpuks sellise diili, mida uneski poleks osanud näha. OSMO õlivaha ja aluskattega koos läks 1660 €.
  • Vill: osa sellest oli üle-eelmiste omanike poolt juba musta põranda alla pandud, taaskasutasime ka seda, kuid suurem osa tuli siiski juurde osta. Kulunud on umbes 1000 €.
  • Puitmaterjal: puitkarkass seintele ja lakke, talad, prussid — kokku umbes 900 €.
  • Elektritööd: materjal + elektriku tööraha — 1200 € (lisandub hiljem veel veidi)
  • Ehitusmehed: 1500 €.
  • Vann Villeroy&Bochi Oberon: 630 €.
  • Grohe wc-poti raam koos nupuga: oli vist 150 € kanti.

Nagu näha võib, siis oleme küllaltki kaootilised. Maja juba niimoodi puusalt ei ehitaks. Olen siin ühel majaehitust kajastaval blogil silma peal hoidnud ja no see on ikka teine tera. Inimesed ise teevad ja pusivad ning kõik on peensusteni kirjas ja iga nurga pealt uuritud-puuritud. Eks kui ikka hädasti vaja oleks, küllap me ka joont mööda käiks, ju siis pole asi veel nõnda tõsine. Plaanid on meil peas ju olemas... No eks tegelikult on ikka Exceli tabel ka, mida täidame ja kõige olulisemate tööde nimekiri mahakriipsutusi ootamas. Sisekujunduse poolega tegelen aga hoopis meelsamini — Pinterest on ju suurepärane kaaslane!

Üks peenem töö ootab aga oma järge... ja tegijat. Torutööd nimelt. Habemik on öelnud, et ta hiiliks sellest kohustusest parema meelega mööda — ei pidavat lihtsalt see värk tal hästi õnnestuma. No ja torutööd on ikka vastutusrikas asi ka ju — kuidagi ei tahaks ennast või naabreid uputama hakata. Seega, oleme torumehe otsinguil.

"Kodu kollases majas" kõiki lugusid näed SIIT.
Vaata Kadi kodukollasesmajas blogi SIIT.

Fotod: Shutterstock

Jaga
Kommentaarid