Kaunis helesinine vannituba asub Pärnu vanalinnas 18. sajandil ehitatud ajaloolises majas. Nõuetekohaselt renoveeriti korteris uksed ja aknad — nii kaunistavad ka vannituba uhked ornamentidega paarisuksed, mis avanevad ühelt küljelt elutuppa ja teiselt otse magamistuppa. Seinad on kaetud naturaalse lubikrohviga, valamukapiks on antiikne ise valgeks värvitud kummut. Tähelepanu on ka lahedatel ja isikupärastel detailidel, näiteks on lakke riputatud suur lühter. Uurisime võitjalt tema vannitoa ja osalemise kohta lähemalt.

Miks otsustasite osaleda vaheauhinna võistlusel?

Märkasin toredat üleskutset ja olen vannitoaga nii palju vaeva näinud, et otsustasin osaleda.

Kui vana või uus on teie vannituba?

Vannituba on juba paar aastat kasutusel olnud, kuid täieneb pisikeste detailidega siiani.

Mis on vannitoa puhul oluline?

Olin pikalt unistanud aknaga vannitoast, kus oleks nii vann kui ka dušš, kuid mis oleks olemuselt siiski omaette hubane tuba.

Milline kaasvõistlejate vannituba teile kõige rohkem meeldis?

Ilusaid vannitubasid oli mitu, kuid minu hääl läheb skandinaavialikus stiilis vannitoale nr 2. Hindan kodu juures ka funktsionaalsust ja lihtsust.

Kas on plaanis ka fotovõistluse teistes kategooriates osaleda?

Sel aastal kahjuks mitte, sest teistes tubades on veel paljud ideed teostamata ja ootavad lõpetamist. Elutuppa on näiteks plaan paigaldada kamin ja tegeleda veel garderoobi ümberkujundamisega.

Juulikuus on luubi all “nutikas kodu” kategooria — vaheauhinna, 200-eurose kinkekaardi on välja pannud Light24.ee ja võitja selgub juuli lõpus rahvahääletusel. Light24.ee on välja pannud ka nutika kodu kategooria peaauhinna — 500 € kinkekaardi ja võitja selgub novembrikuu alguses. Kategooria üldvõitja selgub samuti rahvahääletusel ja kõik vaheauhindade võitjad osalevad ka finaalis. Pilte võib saata fotovõistlusele kuni oktoobri lõpuni kõikides kategooriates, sest sügisel selguvad kategooriate peaauhinna võitjad. Auhinnafond on 6000 eurot. Peaauhinna, 2000-eurose aiamaja on välja pannud Nordikwood. Loe ja osale või kui sõbral on kena kodu, siis soovita talle! Vaata lähemalt moodnekodu aasta auhinnad 2017.

Jaga
Kommentaarid