Katuse all paiknev magamistuba oranžikates toonides otsaseinaga ja suure voodiga. Hallikates toonides vannitoas on moekad kirjud põrandaplaadid. Käsitööna tehtud kasepidust vannitoamööblit katab kvartskivist lauaplaat.

Oktoobris ootame pilte peaauhinna kategoorias ehk kodude terviklahendustest — olgu selleks korter, eramu või suvekodu. Pilte peab olema objektist vähemalt 4, žürii valib välja võitja, kes selgub novembri alguses koos teiste kategooriate võitjatega. Võistluse peaauhinna, 2000 € aiamaja on välja pannud Nordikwood.

Muidugi saab jätkuvalt pilte saata fotovõistluse teistes kategooriates: vannituba, elutuba, magamistuba, köök, eramu/korter/suvekodu või nutikas kodulahendus. Selgub ka rahva lemmik, kelle saab valida moodnekodu.ee Facebooki lehel. Auhinnafond on kokku 6200 eurot. Otse osalema pääseb SIIT ja võistlusest loe lähemalt SIIT.

Vajadusel külastab žürii kodusid ja põnevamatest kodudest ilmuvad lood moodnekodu.ee veebilehes või printväljaandes.

Eramu/korteri/suvekodu kategoorias osalevad:

Kategooriate seni võidetud vaheauhinnad:

Köögi kategooria vaheauhind 500-eurone Arens Mööbli kinkekaart läks Ülenurme, vannitoa kategooria vaheauhind 250-eurone Balteco kinkekaart Pärnusse, nutika kodulahenduse vaheauhind 150-eurone Light24.ee kinkekaart läks Keityle, elutoa auhinna, 150-eurose Elke Mööbli kinkekaardi sai Katrina ja helesinise ja hästi läbi mõeldud magamistoa omanik Kristel sai oma kaunilt kujundatud toa eest vaheauhinnaks Deluxi 199-eurose Ergo teki-padjakomplekti.

Kõikide kategooriate peaauhinnad ootavad veel võitjaid ja võistluse peaauhind, 2000-eurone moodsalt klassikalise joonega aiamaja sobib igasse aeda või suvekoju. Osale sinagi!

Jaga
Kommentaarid