Suurima muutuja puhul oli oluline välja tuua enne ja pärast pildid ning Nutika rõdu juures sai määravaks väikese pinna nutikas kasutus või uudsed lahendused. Kokku esitati 140 rõdu-terrassi.

Suurima muutuja, Nutika rõdu ja Aasta Rõdu 2015 tiitli saajad valis välja žürii, kuhu kuulusid Bauhofi Aiaparadiiside aiaosakondade juhatajad ja teised aiakaupade eksperdid.

Aasta rõdu 2015 tiitel läks Tartumaale Ülenurme, kus võidu tõi taaskasutus, julge värvivalik ning terviklik ilme. Aasta Rõdu tiitli võitnud perekond sai auhinnaks 1500 eurose Estraveli reisikinkekaardi. Võtja sõnul on värvirõõmsa terrassi näol tegemist nende pere lemmikpaigaga, kus aeg-ajalt ka sõpradega grillipidusid läbi viiakse. Pererahval on järgmisel aastal plaanis ehitada juurde maakivist suitsuahjunurk ja laiendada olemasolevat terrassi maja taga asuva saunani. Pereema Maarja sõnul on ta pigem hobiaednik ja suurematel aiatöödel käib abiks tore ämm, muruniitmine on meeste rida. Terrass valmis kõigi pereliikmete kaasabil ja tööd tehti kõik ise — alates euroaluste värvimisest diivanipatjade õmblemiseni.

Suurima muutuja tiitel läks Rakverre, kus pererahvas oli muidu nukralt tühjale hoovile ehitanud kauni inglise stiilis terrassi. Suurima muutja auhinnaks on 200 eurone Bauhofi kinkekaart.

Nutika lahenduse tiitel läks Tartusse Annelinna, kus tõestati ilmekalt, et ka tüüpilise paneelmaja rõdu saab vähese eelarvega mõnusaks puhkenurgaks muuta. Nutika lahenduse auhinnaks on 200eurone Bauhofi kinkekaart.

Publiku lemmiku tiitel läks Jõelähtmele Kännu Tallu, kus mahapõlenud hoone vundamendile oli pereema rajanud hubase terrassi. Publiku lemmiku auhinnaks on 100eurone Bauhofi kinkekaart.

Suured tänud kõigile osalejatele ning õnnitlused võitjatele! Esitatud töid on võimalik vaadata ja enda rõdule või terrassile ideid koguda kampaanialehel: www.aiaparadiis.ee/rodukonkurss

Bauhof on Eesti suurim jaekaubandusettevõtte ehitusmaterjalide ja aiakaupade sektoris. Rahvusvahelisel DIY-kaubanduskontseptsioonil põhinev Bauhofi kauplustekett pakub kvaliteetseid ehitus-, aia- ja kodukaupu 13 kaupluses üle Eesti ning samuti e-poes (www.bauhof.ee). Ettevõttes töötab ligi 500 inimest ning meid ühendavad väärtused on rõõmsameelsus, nutikus ja julgus.