Võta aeg maha ja leia oma lemmik lõõgastuskoht

Suvise olemise teevad eriti mõnusaks mitmesugused lamamis- ja lounge-toolid ning varjuga lamamispesad, kus on hea lõõgastuda, lugeda või arvutiga töötada. Toolide ja diivanite valmistamisel kasutatakse ilmastikukindlaid kangaid ning istmepatjade sisud valmistatakse kiiresti kuivavast vahust, mis teeb aiamööbli hoolduse lihtsamaks.

Roberti Rattani mõnus istumispesa Portofino

Terrassimööbel sarnaneb üha rohkem elutoamööblile

Viimastel aastatel on terrassimööbel arenenud tundmatuseni. Moodsa terrassi- ja elutoamööbli vahel ei ole enam selget piiri, sest üha rohkem sarnanevad aiatoolid ja -diivanid oma disainilt ning ilmelt elutoamööblile. Suvel muutub õu eluruumi jätkuks, tuba läheb sujuvalt üle rõduks või terrassiks ja järgib majasisest stiili. Terrassimööbel on nüüd sama elegantne ja mugav kui elutoamööbel ja õuemööblit saab pärast suvehooaja lõppu siseruumides edasi kasutada.

Talenti terrassimööbli kollektsioon Casilda lihtsa joonega, mugavad ja stiilsed mooduldiivanid sobivad nii sise- kui ka välisruumi.

Pere ja sõprade aeg

Stiilselt ja mugavalt saab sisustada nii suurema kui ka väiksema õueruumi. Rõdule saab luua mõnusa nurga, kus juua hommikukohvi, lugeda raamatut või nautida head ilma. Aeda ja terrassile võib püstitada väikese paviljoni ning kujundada suuremaid istumisnurki, kus koos pere ja sõpradega üheskoos grillida.

Itaalia suvemööbli tootja Varaschin-i Babylon tooteseeria

Mitmekülgne suvemööbel

Kergete betoonist ja kõrgsurvelaminaadist lauaplaatidega pikendatavad lauad taluvad hästi ilmastikutingimusi ja sobivad suurema seltskonna võõrustamiseks. Olemasolevat aiamööblit saab täiendada või värskendada mitmesuguse väikemööbliga. Istumisgruppide juures on käepärased näiteks väikesed mobiilsed lauakesed, mille äravõetavat lauaplaati saab kasutada serveerimisel.

Cane-line moodul diivan Conic, Divine tumba ja On the Move kandik-lauake, mille lauaplaati saab kasutada serveerimisel kandikuna.

Cane Line'i pikendadav söögilaud Edge.

Hubased suveõhtud

Väljas viibimise aega pikendab oluliselt valgustatud plastikust õuemööbel. Soojadel suveõhtutel aias või terrassil istudes mõjuvad valgusobjektid lausa lummavalt. Kaunilt kumav valgustatud mööbel lisab igale istumisnurgale meeleolu ja stiili. Eriti pilkupüüdvad on just vaasid, lillepotid ja väikevormid, mis toovad valguse ja roheluse ka kõige pimedamasse aianurka.

Vondom valgustatud plastikmööbli kollektsioon Faz.
Vondom valgustatud isekastuva süsteemiga lillepotid Bones

Stiilsed lillepotid

Rõdul või terrassil sobivad roheliste taimede ja lillede kasvatamiseks hästi suured plastikpotid. Lillepottide isekastuv süsteem muudab elu lihtsamaks, sest tagab taimedele piisava niiskuse kuni kolmeks kuuks, sõltuvalt taime suurusest ja poti asukohast. Mitu suurt lillepotti üksteise kõrvale ritta asetades saab terrassile moodustada ka vaheseinu.

Plust plastikust lillepotid Cactus teevad terrassi mitmekülgsemaks.
Vondom plastikust lillepotid Marquis, mida üksteise kõrvale ritta asetades saab moodustada ka vaheseinu.

Kõike seda ja muudki leiad PSI sisustussalongist. Aitame leida sinu koju stiilse ja kvaliteetse terrassimööbli mitmeks aastaks. Tule külla Suve 2, Tallinn või külasta meid veebis aadressil psisisustus.ee.

Jaga
Kommentaarid