Mida uut lubab meile saabuv mess? Kust leida eristuvaid lahendusi ja töötavaid ideid? Koondame kõige läbimõeldumad ja nutikamad lahendused ühe katuse alla. Mess saab olema kohaks, kus kohtuvad stiil ja omanäolisus, kodu ja aed, kangas ja valgus, värvid ja puit, lihtsus ja terviklikkus, jne. Esitlusele tulevad erinevad mööbliesemed, sisekujundusobjektid ja interjöörilahendused. Osalevad firmad pakuvad külastajatele paremaid ja uudsemaid tooteid nii koju kui ka aeda.

Ideid, nõu ja praktilisi kogemusi saab koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS-i korraldatud Disaini-ja inspiratsiooni ülikoolist, kus on loengupidajatena esindatud värvikas seltskond oma ala professionaale, Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini, sisearhitektuuri ja mööblidisaini osakonna tudengid esitlevad disainilavastusi ning saab ka sisekujundajatelt tasuta nõu küsida.

Pakume imetlemiseks ka uusi reaalseid kodusid Eesti Näituste AS-i, koduportaal INkodu.ee ja sisearhitektide Anne Saarniit ning Ülle Maiste eestvedamisel. Messihallis valmivad LVM Kinnisvara ja Näituste Kinnisvara korterid.

LVM kinnisvarale GMP Grupile kuuluv korter (57,8 m2) asub Sakala tänaval linnasüdames. Asukoht ja ajalooline hoone seavad kõrgendatud nõudmised disainile ja välistavad igavad ning ebapraktilised tüüplahendused. 30-ndate funktsionalism oma laiade liistude ja kalasaba parketiga seguneb minimalistliku eesti disainiga, luues luksusliku kuid samas tõeliselt mugava kodu.

Sakala legend
Mõeldud ärimehele, kes elab linnast väljas (nt Kaberneemes või hoopis Pärnus). On liikuva eluviisiga ja reisib töö tõttu palju.
Sakala tänaval asuv korter on pigem linnakorteri funktsiooniga (külaliskorter), kus alaliselt ei elata, kuid on loodud hubane miljöö koduseks olemiseks. Siin peatutakse mõned päevad nädalas või teinekord saab mõni hea tuttav või äripartner seda kasutada.
Sisustamisel on lähtutud hoone ajaloost — 30ndate funktsionalismist. Interjöör on napp ja väljapeetud. Materjalid on looduslikud ja väärikad. Üldmulje on hele — loodusvalged seinad ja naturaalne põrand, särtsu annavad detailid mööblis ja detailides.

Viimistluse märksõna: elegantne mugavus, pretensioonitult väljapeetud, lugupidav (hoonesse, ajastusse). Värvigammas on aktsendina hallikassinine (elegantne sinine).
Korteri värvigammas mängivad valge ja naturaalne puidutoon maitsekalt valitud värviliste detailidega luues oma ajatus elegantsis ideaalse kodu rahulikku ja luksusliku stiili armastavale omanikule. Korteri kujundavad sisearhitektid Anne Saarniit ning Ülle Maiste.

Näituste Kinnisvarale kuuluv korter asub Kadrioru nõlval Uuslinna arenduses tänapäevastest kvaliteetsetest ehitusmaterjalidest ehitatud eksklusiivsete fuajeelahendustega viiekordses majas. 60,5-ruutmeetrise korteri sisekujunduses kasutatud materjalivalikust peegeldub arendaja eesmärk pakkuda ehituskvaliteeti, mis on iseloomulik kesklinna eksklusiivsematele eluasemetele, kuid jääb hinnalt ostjaile taskukohaseks.

Korter sobib oma lihtsa ja lõbusa joonega suurepäraselt nooruslikule ja aktiivsele inimesele. Põhjamaiselt heledat ja karget üldmuljet ilmestavad kontrastsete värvilaikudena detailid. Aksessuaaride valikus kumab korteri sisearhitektide Anne Saarniit ning Ülle Maiste soe huumor. Pistikute sisudes on kasutatud tuttavate laste joonistusi, vannitoas on omanikud eksperimenteerinud kangaga seinal. Sisekujunduses domineerivad pigem eri- kui tüüplahendused, kus looduslikud materjalid heas ja kaasaegses disainis loovad helge ja avara üldmulje.

Tasub tulla ja vaadata, mida seekord põnevat on arendajatel, sisustajatel, mööblitootjatel, sisekujundajatel ja siseviimistlejatel meile pakkuda!
Tule ja vali endale kodu koos sisustusega otse messilt.

Külastajaid ootavad üllatused, loosimised ja messipakkumised. Toimuvad meeleolukad tootetutvustused, lilleshowd. Häckeri lava üllatab oma uue tehnikaga ning demonstreerib, mida kõike maitsvat saab selle tehnikaga valmistada! Gurmee-elamusi pakuvad superkokad Jaak Hiibus ja Lauri Tomingas.

Messil on kohal Studio Lingua, kes on 10 aastat teinud ettevõttesiseseid keelekoolitusi. Messil tuleb juttu keele- ja toidukoolitustest, millest kuuleb lähemalt Häckeri köökide esitluslaval.

Messi esimese päeva jooksul saavad külastajad hääletada kõige sõbralikuma ettevõtte poolt ja võitjale loosib Studio Lingua välja ettevõttesisese inspiratsioonikoolituse, millest saab lähemalt lugeda: www.facebook.com/studiolingua

Samal ajal toimub 21. Aiandusmess, mis annab ülevaate aiandusnippidest, toimuvad toredad lilleseade esitlused. Soomest ja Eestist tuleb 8 floristi ning korraldatakse kahe kooli nn soome-eesti maavõistlused. Toimub see laupäeval 26. aprillil. Tuleb showd, tuleb tegutsemist ja tuleb tähtsaid persoone.

Sisustusweb pakub ka sel aastal ikka võimalust messikülastajatel anda hääl oma “Lemmik“ esitlusele, tootele või väljapanekule. Enim hääli kogunud ettevõte saab Sisustuswebilt reklaamiteenuseid 1000 € väärtuses. 
Hääletajate vahel loosime praktilisi sisustusteemalisi kinkekaarte. 

Lastele pakub tegevust ja rõõmu Jänku-Jussi nurk ja batuudijuss.

Sisustus-ja koduteemaline õhkkond on garanteeritud!
Tule ja veeda kevadine sisustushõnguline nädalalõpp Eesti Näituste messikeskuses!

Vaata Interjööri messi eelmise aasta galeriid
Jaga
Kommentaarid