Viinamarja- ja puuviljaveinid, kanged ja lahjad veinid, magusad ja kuivad veinid, samuti kangemad alkohoolsed joogid — seda kõike saate valmistada kodus ja hoida koduses keldris.

Hea veini valmistamiseks on vaja teadmisi. Algajate veinivalmistajate jaoks on koostatud lühemaid ja mahukamaid veinivalmistamise käsiraamatuid.

Kodune veinitegu on lihtne, kui kasutada õigeid vahendeid ja täpseid retsepte. Sõstrad, tikrid, vaarikad, õunad, pihlakad — kõigest saab teha maitsvat veini, mida võite uhkusega sõpradele esitleda. Üheskoos hurmava veiniga suve meenutades saate aru, et Veinivilla veinipärmi stardipakkides leiduvaid õpetusi järgides, tänapäevaseid käärimisnõusid ja vesilukke kasutades ei ebaõnnestu Teie veinid kunagi.

Koduveini retsept:
Sõstra-mustika vein
5-7 kg punaseid sõstraid
2-4 kg mustikaid
5 kg suhkrut
Vett niipalju, et 25 liitrit täis saab.

Loe lisaks SIIT.

Jaga
Kommentaarid