Peab küll nentima, et Järvamaal jäi silma vaid üks kena suvekodu.

  • Privaatne, kuid hea ligipääsetavusega koht põllu avaruse ja metsamassiivi vahel. Vaopere küla, Kaiu vald, hind 23 900 €.

Kaugus lähimatest suurematest asulatest: Rapla 28 km ja Kose 14,9 km. Krundil asub kaks hoonet: nn vana sauniku koha elamu ja uus saun koos avara eesruumiga. Vana 1936 a. ehitatud elamu on 55 m2 ja uue saun-maja ehitusalune pind 37,6 m2, millest lõunapoole jääv terrass on pindalaga 11,9 m2. Magamiseks on kasutusele võetud ka uue hoone katusealune teine korrus. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

  • Stiilipuhtalt taastatud talukompleks. Härgla küla, Juuru vald, Raplamaa. 214 m2, hind 135 000 €.

Härgla külas väga hea juurdepääsuga nii Tallinna kui ka maakonnakeskuse Rapla poolt. Hoonekompleksi kuuluvad elumaja, saun, suur rehealune 62,7 m2, taastatud maakelder, puukuur ja suveköök-grillmaja.
Õu on kaunilt hooldatud — vanade taluaialilledega püsikupeenrad, krundil hästi kandvad viljapuud ja marjapõõsad.
Maakivivundamendil palkmaja on ehitatud aastal 1909 ja kapitaalselt renoveeritud 2005.
Veranda kaudu majja sisenedes jõuate suurde talukööki, mis on tõeline maja süda, lagede kõrgus 4 m.
Selle maja siseviimistlus on tõeline pärl — oskuslikult on kombineeritud kaunilt taastatud vana ja uue ning mugavate kaasaegsete lahendustega. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

  • Hubane ja kodune talukompleks, Vigala vald, Raplamaa, 160 m2, hind 38 900 €.

Tallinnast 80 km kaugusel asub Pallika külas hubane ja kodune talukompleks. Müüakse kogu sisustusega, mööbli ja tehnikaga. Talus on suur reheait, kuur, garaaž, veranda ja õue peal eraldi ait koos kolme erineva ruumiga.
Suures köögis on kodusüdameks suur reheahi koos leivaküpsetusahjuga, korralik täispuit mööbel koos laua ja toolidega.
Teise korruse väljaehitamise võimalus. Elumajal ja aidahoonel paigaldatud uued plekk-katused. Vesi tuleb puurkaevust. Kinnistul asub suur ja hoolitsetud viljapuuaed. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

  • Talumajapidamine Raplamaal, Riidaku küla, Raikküla vald, Raplamaa, 101 m2, hind 52 500 €.

Tallinna kesklinnast jääb Muti talu 50 minuti autosõidu kaugusele. Kuigi tegemist privaatse maakohaga, jäävad naabrid juba väikese metsatuka taha. Kinnistul asub taluhoone, saun ja aidahoone, krunt on piiratud aiaga. Taluhoone ühes osas on majapidamine, hoone teisele korrusele on välja ehitatud väike ärklituba.
Hoone teise poole peal asub kuurialune. Saunahoone — saun ja eesruum, ahi-kamin renoveeritud. Aidahoone — väljaehitatud kaks eraldi ruumi. Hoone ühest osast tehtud kena istumiskoht, kus saab aega veeta vihmastel ja külmematel päevadel. Kinnistul käsikaev ja puurkaev — vee sissetoomise valmidus olemas. Kinnistul on kasvuhoone, marjapõõsad, viljapuud ja ka küllaldaselt ruumi peenarde rajamiseks. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

  • Väga ilus ja hästi hoolitsetud talukoht Järvamaal. 180 m2, 156 000 €.

Võimalik hakata tegelema põllumajandusega-, turismiga, jahindusega või niisama nautida elu oma maakodus. Kinnistul on renoveeritud eramu, renoveeritud ait ja kuur, suur 2-korruseline abihoone, II korrusel on sisseehitatud naridel magamiskohad 20 külalisele.
Kinnistul on eraldi puudega köetav saun, mis asub vahetult sügava tiigi ääres. Soovi korral saab tiigist või lähedalasuvast jõest värsket kala püüda.
Ca 5 aastat tagasi paigaldasid Saaremaa meistrid elumajale laastkatuse. Korralikud suured ahjud kütavad maja talvel ka suurte külmadega. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.