Heategevusliku organisatsiooni, kellele raha läheb, saavad koduostjad ise välja valida kolme lastele suunatud heategevusfondi seast: Minu Unistuste Päev, Päikeselaager ning Laste ja Noorte Kriisiprogramm.

„Juba kolmandat aastat järjest soovime jõulukuu heategevuskampaaniaga tähelepanu juhtida just lastele kui ühiskonna kõige haavatavamale lülile, kes vajavad kõige enam toetust, kas siis raske haigusega toime tulemisel, majanduslikku tuge või lihtsalt rohkem armastust ja julgustust,” sõnas Endover Kinnisvara juhatuse liige Robert Laud.

„Lastele suunatud heategevus on meile väga südamelähedane kuna ka Endoveri töötajatel on kokku väga palju lapsi – üle 70 ehk sama palju kui meil töötajaid. Ka kolme ja enama lapsega pered ei ole meie kollektiivis haruldane nähtus. Oleme selle üle väga uhked! Detsembrikuus saab iga koduostja valida kolme lastega seotud heategevusliku organisatsiooni seast endale südamelähedaseima, millele teeme omalt poolt 1000 euro suuruse annetuse,“ märkis Robert aud.

„Kampaania laiendamiseks toimub detsembri jooksul meie Facebooki lehel hääletus nende samade organisatsioonide vahel, mille põhjal annetame täiendavalt ühe euro iga hääle eest, sõltumata sellest, kes saab rohkem või vähem hääli. Nii loodame detsembrikuu jooksul kokku koguda arvestatavad toetussummad igale organisatsioonile. Eelmisel aastal kogunes annetussummaks kokku lausa 14 275 eurot!”

Lisainfot heategevuslike organisatsioonide ja kampaania kohta leiab Endover Kinnisvara veebilehelt www.endover.ee.

Endover Kinnisvara on 1995. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp, mis tegutseb nii Eestis kui ka väljaspool. Ettevõttel on enam kui 20 aastat kogemusi nii hoonete rekonstrueerimisel kui ka uusehitiste rajamisel. Ettevõte arendab praegu Tallinna südalinnas ja selle lähiümbruses ligi 30 hoonet.

Jaga
Kommentaarid