Meeldivad unenäod mererannal

Liivaranna vahetus läheduses asuva neljatärnihotelli mugavad standard- ja superior-toad on kõik rõdudega ja enamik neist kauni merevaatega. Luksuse armastajad saavad peatuda saunaga sviitides, lastega puhkajad peretubades. Kõik toad on suitsu- ja allergiavabad. Hotellis on arvestanud liikumispuudega inimeste erivajadustega.

Naudi puhkust paradiisis

Tervise Paradiisis on hubane spaa ja moodne ilukeskus luksuslike ja tervistavate hoolitsustega, milles on ühendatud nii heaolu- kui ka ravispaa parimad omadused. Siin on olemas mitmekülgne valik erinevaid lõõgastuspakette ja tervist taastav kuurortravipakett. Rikkalikust teenuste valikust leiavad meelepärase hoolitsuse nii tervisest hoolijad, lõõgastava puhkuse ihalejad kui ka luksusliku kehahoolitsuse armastajad.

Vee- ja saunarõõmud kõigile

Eesti suurim veekeskus asub Tervise Paradiisis. Veekeskusest leiate erinevad saunad, basseinid ja veeatraktsioonid nii suurtele ja kui ka väikestele.
Veekeskuse 2. korrusel asuvas saunakeskuses „Paradiisi Saunad“ ootavad Teid erinevate rahvaste ja kultuuride kuulsaimad saunamõnud. Oleme kogunud kokku saunad üle kogu maailma − erinevad paradiisid Jaapanist Pärsia ja Soomeni. Hubane ja rikkalik saunakeskus annab võimaluse eraldumiseks ja omas tempos nautlemiseks.

Midagi hõrku ja ahvatlevat

Puhtad maitsed, suussulavad road, kvaliteetne veinivalik, kaunid vaated, hõrgud kokteilid ning mõnus õhkkond ootavad Teid meie erinevates restoranides ja baarides.

Aktiivne vaba aeg

Tervise Paradiisi ootab kõiki huvilisi kuue rajaga bowling’u-saal. Seitse päeva nädalas on avatud rikkaliku varustusega jõusaal, privaatne ja hubane piljardiruum ja mitmekülgsete rühmatreeningute valikuga aeroobikasaal ning 25-meetrine ujumisbassein.

Ootame Teid Tervise Paradiisis!

Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus
Side 14, 80010 Pärnu, Eesti

Majutuse ja puhkusepakettide broneerimine
Tel 447 9219
sales@spa.ee
www.terviseparadiis.ee

Jaga
Kommentaarid