Tikkurila trendivärvide kollektsioon Color Now 2017 koosneb kolmest värvikollektsioonist: Hazy, Clay ja Growth. Kõik nad kajastavad praegu valitsevaid trende, nähtusi ja olustikku. 2017. aasta värviks valitud puuderjas toon Angora H466 kuulub Hazy värvikollektsiooni.

Teemu Muurimäki loodud Hazy värvikollektsioon ühendab endas ihu, sambla, pleekinud roosa ja halli toonid. Toone aitasid kombineerida sisekujundaja Susanna Vento ja Tikkurila disainipealik Marika Raike. Hazy värvikollektsioon koosneb elegantsetest murtud toonidest, millest õhkub Inglise mõisaromantikat. Ühenda julgelt maskuliinseid toone hõrkude pastelsetega. Värvikollektsiooni kuulub ka aasta värv angoora.

Muurimäkit tuntakse ka elegantsete peo- ja pulmakleitide loojana ning Giorgio Armani ja Dolce & Gabbana moemajade disainerina: „Arvan, et moemaailma kontrastsel mustal põhinev värviskaala on saamas enda kõrvale pehmemat maailma, kus siiski tumedad toonid veel domineerivad. Kontrastiks tõin kollektsiooni veidi punast, mis äratab külmad toonid ellu.“

Fotograaf ja blogija Riikka Kantinkoski kujundas elutoa Color Now 2017 Hazy värvikollektsiooni harmooniliste toonidega.

„Et kõrge ja avar ruum säilitaks oma eripära, valisin põhitooniks H466 Angora. Hele toon aitas ruumi üldmuljel jääda sama avaraks, kuid samal ajal muutus üldine ruumitunnetus pehmemaks ja rahulikuks,“ rääkis Riikka Kantinkoski.

„Elutoa kontorinurga seinapinnad värviti nefriithalliks ja see lisas ruumile iseloomu. Nefriidi ja Angoora toonid sobivad üksteisega tingimusteta, seega lõpptulemus jäi rahumeelne. Kokkuvõttes sai ruumist kaunis ja kodune tervik, kuhu sobib kutsuda sõpru ühiselt aega veetma.“

Vaata videost Rikka elutoa valmimist.

LOE VEEL: