Skandinaaviamaades on pikad hea une traditsioonid ja just voodi valimisele pannakse suurt rõhku. Saladuseks pole seegi, et hea une annab kvaliteetne voodi, mis on valitud või lausa valmistatud just sinu soovide ja vajaduste järgi. Voodit ei saa osta möödaminnes, selleks tuleks varuda 1-2 tundi aega, et salongis erinevate pehmusastmetega vooditele pikali heita. Nii saad aimu, milline voodi on sulle parim.

Kontinentaalvoodi Metropol

Kontinentaalvoodi Metropol koosneb 16 kvaliteetsest ja hoolikalt valitud kihist, nagu vill, puuvill, Talalay lateks ja keha toestavad (aitavad kehal õiges asendis olla) bonell-vedrud, tasku-vedrud ja nurgavedrud.


Et voodi oleks korralik tervik, ei tasu unustada top-madratsit ehk kattemadratsit — kuna see on kehale kõige lähemal, siis maanduvad sinna keha mahlad ja see võtab kinni tolmu ning mustuse. Kattemadratsit tuleks iga paari nädala tagant ümber keerata ning 2-3 aasta tagant uus soetada. Metropoli kontinentaalvoodi kattemadratsis on samuti ainult naturaalsed täitekihid.


Meie naabrid Skandinaavias peavad väga lugu, et neil magamistoas oleks mugav ja ilusa välimusega voodi, mida nad ka lahkesti oma külalistele näitavad. Näiteks saab voodile valida ka sobiva peatsi, mis haakub kaunilt interjööriga, lisades elegantsi ja suursugusust.

Kontinentaalvoodi Metropol novembri lõpuni -30%. Kingi endale parem uni! Kõiki Kamjo voodeid saab proovida Kamjo salongis aadressil Pärnu mnt 160C, Tallinn. Vaata lähemalt www.kamjo.ee

Jaga
Kommentaarid