3,4-meetrised laed lisavad avarust veelgi. 102-ruutmeetrise korteri juurde kuulub ka kaks rõdu, kus aega veeta. Siin on imeline vaade nii päeval kui ka õhtul. Suurt rõhku on pandud valgustusele, seda saab reguleerida just nii, nagu vaja. Kardinaid selles korteris ei armastata. Avatud planeeringuga elutuba-söögituba pakuvad mõnusat olemist nii pererahvale kui ka külalistele — ruumi jagub kõigile.

Korteris on taastatud või uuendatud palju: tammepuidust kalasabaparkett, krohvitud seinad, laekaunistused, topeltuksed ja palju muud. Oivaliselt diskreetselt on vana sobitatud uuega.

Suures magamistoast avaneb küll vaade tänava poole, kuid helikindlad aknad ei lase und segada. Lahedasti kahele poole ust on paigutatud riidekapid. Siit pääseb ka ühele rõdule, kus saab nautida kaunist vaadet ja õhtupäikest.

Köök on tagasihoidlik, kuid siin on olemas kogu kaasaegne tehnika. Köögist pääseb teisele rõdule, kus saab nautida hommikupäikest, sisehoovi vaikust ja miks mitte pere seltsis grillimist. Väike õueruum keset linna on kaunilt kujundatud. Rõdul on ka väike katus, seega on siin hea istuda ka kehvema ilmaga.

Teine magamituba asub hoovi pool, siin on vaikne, kuid valgust jagub küllaga. Kaunite lauakeste taga on kelmikad läbipaistvad toolid.

Allikas: Bjurfors