COVID-19 pandeemia on ilmselgelt kogu maailmas robottolmuimejate töösust positiivselt mõjutanud. Aastateks 2020 kuni 2027 prognoositakse nende seadmete turu kasvu 22% võrra aastas, saavutades 2027. aastaks 12,1 miljardi dollari väärtuse. Selle hüppe taga on suuresti pandeemia ajal suurenenud robottolmuimejate nõudlus, mille põhjuseks on inimeste soov, et kodu ja töökeskkond oleksid puhtamad. Inimesed eelistavad nüüd üha enam elada hügieenilises kodus, andes rohelise tee just tehnoloogiliselt ajakohastele kodumasinatele. Ka robotite suuremal imemisvõimususel on märkimisväärne mõju. Samuti on oluline võimalus puhastada ilma inimese sekkumiseta, sest näiteks uusimatel robottolmuimejatel ECOVACS on lisaks iselaadimisfunktsioonile ka tolmumahuti isepuhastumise võimalus, mida tehnikahuvilised kliendid kahtlemata hindavad.

Objektide tuvastamine kuni 3 cm täpsusega

ECOVACS-i viimase paari aasta areng on viinud üha rangemate standardite seadmiseni ajakohase põrandapuhastuse valdkonnas. Seepärast on tootja välja töötanud veelgi parema, tipptasemel mudeli DEEBOT T9, mis orienteerub hõlpsasti igas ruumis, eemaldab hoolikalt tolmu ja peseb põhjalikult ning tuleb põranda puhastamisel ükskõik millise olukorraga toime.

Sellel nutiseadmel on tehisintellektiga uue põlvkonna objektituvastussüsteem TrueDetect 3D 2.0, mis aitab robotil keskkonnas eriti hästi orienteeruda. Objektide 3D lasertuvastus aitab robotil 6–3 cm täpsusega manööverdada, vältida seadme teele jäävaid mänguasju, kardinaid, toolijalgu ja uksepakke. Samuti kaitseb see mööblit ja reaalajas liikudes aitab vältida kaableid ning muid esemeid, mis võivad harjadesse kinni jääda. Ajakohane navigeerimistehnoloogia TrueMapping 2.0 võimaldab robotil leida tee kitsastes ja keerulistes ruumides ning olenemata valgustustingimustest imeda tolmu ja pesta põrandat.

Tehisintellektiga objektituvastussüsteem TrueDetect 3D 2.0 aitab robotil keskkonnas eriti hästi orienteeruda.

Intuitiivne ja interaktiivne: ajakohane rakenduste uuendamine 3D-kaardistamise tehnoloogia abil

Ühe suurima elektroonika hulgimüügiettevõtte ACC Distribution ekspertide sõnul pälvivad ostjate huvi eelkõige robottolmuimejad, mida saab juhtida hästi arendatud mobiilirakendustega. Need võimaldavad inimesel ise kavandada ja seadistada töörežiime, valida sagedus ja intensiivsus ning olla seda tehes ise ükskõik kus kohas. Täiustatud rakendus ECOVACS HOME kuvab tõepärase ruumilise kujutise. Selleks rakendatakse plaani 3D-vaadet, millel on esemete ja mööbli mudelkujutised. Rakendusse saab korraga salvestada kolm kaarti, mis tähendab, et robottolmuimeja DEEBOT T9 ei eksi teelt ka maja kolmel korrusel koristades ja kui te selle kohapeale viite, mäletab ta suurepäraselt, kus mingid esemed asuvad. Seade suudab iga päev umbes 250-ruutmeetrise pinna tõhusalt puhastada.

Täiustatud rakendus ECOVACS HOME kuvab tõepärase ruumilise kujutise.

Kui kodu lõhnab puhtusest: esimene õhuvärskendajaga robottolmuimeja

Enamikule meist seondub puhtus mingi lõhnaga. Näiteks äikesejärgse värskuse lõhnaga, vaiguse männi- või seedrilõhnaga ja osale inimestest seondub see kerge lillearoomiga. Nüüd saavad vastsed robottolmuimeja ECOVACS omanikud puhast kodu nii näha kui ka selle lõhna tunda. DEEBOT T9 eemaldab lemmikloomade lõhnad ja muud soovimatud aroomid. Tolmuimejasse paigaldataud õhuvärskendaja eraldab töötades valitud aroomi, mida on tunda veel kaua pärast puhastamist. Praegu pakub tootja kolme peent lõhna: hariliku sinikelluka, bergamoti ja lavendli ning kurgi ja tamme. Kui õhuvärskendaja funktsiooni kasutatakse iga päev umbes tund aega, piisab ühest lõhnakapslist umbes 60 päevaks. Rakenduses ECOVACS HOME saab seadistada, millal ja millises ruumis tuleb õhuvärskendaja sisse lülitada. Kui seda funktsiooni ei vajata, saab selle välja lülitada.

Tolmuimejasse paigaldataud õhuvärskendaja eraldab töötades valitud aroomi, mida on tunda veel kaua pärast puhastamist.

Kaks korda suurem imemisvõimsus kõigi põrandapuhastuse vajaduste rahuldamiseks

Eespool mainitud Forbesi artiklite autori ja tehnoloogiaeksperdi Bernard Marri sõnul kasvab robottolmuimejate populaarsus nende imemisvõimsuse ja puhastustõhususe suurenedes ning tarbijateadlikkuse kasvades. Viiruse COVID-19 kiire leviku tõttu hakkasid tarbijad kodu puhtust ja mikroobide ennetamist eriti hindama. Seetõttu valiti projekteerimisel DEEBOT T9 võimsuseks koguni 3000 Pa, mis ületab selle eelkäija T8 oma 113% võrra ja puhastab seetõttu ka kõige jonnakama mustuse. Pori, prahi ja muu mustuse eemaldamiseks rakendatakse tehnoloogiat OZMO™ Pro Mopping ja kõrgsagedusega vibratsiooni – 480 võnget/min. Mainitud tehnoloogia tagab süvapuhastuse, sest mustust aitavad eemaldada nii vibratsioon kui ka mikrokiudlapp, mis haardub paremini puhastatava pinnaga. Kui DEEBOT T9 on oma töö teinud, ei leidu vastpestud põrandal mingit mustust. Pesemisfunktsioon on 50% vaiksem kui mudelil T8 ning valikus on ühe- ja mitmekordsed pesulapid. Kuid neil, kes taotlevad kodus ideaalset puhtust, soovitavad tootja esindajad valida parimate puhastusomadustega ühekordsed lapid.

Pori, prahi ja muu mustuse eemaldamiseks rakendatakse tehnoloogiat OZMO™ Pro Mopping ja kõrgsagedusega vibratsiooni – 480 võnget/min.

Koduhooldus ilma inimese sekkumiseta


Võite unustada roboti hoolduse ja tolmumahuti tühjendamise umbes kuuks ajaks, sest seade saab sellega ise hakkama.

Robottolmuimeja DEEBOT T9 on saadaval ka isepuhastusjaamaga. Tolmukott mahutab umbes 2,5 liitrit kokkusurutud tolmu ja mustust. Ehk teisiti öeldes, võite unustada roboti hoolduse ja tolmumahuti tühjendamise umbes kuuks ajaks, sest seade saab sellega ise hakkama. Kui isepuhastusjaama kott saab täis, teavitab teid sellest nutitelefoni rakendus ECOVACS HOME. Isepuhastusjaama saab osta eraldi või saate ta kaasa kohe DEEBOT T9 + komplektis. Valides osta isepuhastusjaama DEEBOT T9 juurde eraldi, on teil võimalus seda soetada elegantse halli või pärlmuttervalge värvina, mis sulandub harmooniliselt teie koduinterjööri.

Jaga
Kommentaarid