Miami Inter kaotas koduväljakul Eesti ekskoondislase Joel Lindpere endisele koduklubile Red Bullsile avapoolaja 0:1. Teisel poolajal võttis 36-aastane Messi aga ohjad üle.

48. minutil tegi argentiinlane eeltöö Matias Rojasi väravale. Kaks minutit hiljem sahistas ta ise võrku. 62. minutil andis Messi taas resultatiivse söödu Rojasele. Vahemikus 69. - 81. minut sai Messi kirja veel kolm tulemuslikku söötu, kõik väravad lõi kübaratriki vormistanud Luis Suarez. Kohtumise lõpus lõi New Yorki klubi teise tabamuse rootslane Emil Forsberg.

33 minutiga mängu otsustanud Messist sai esimene mängija MLS-i ajaloos, kes ühes kohtumises andnud viis resultatiivset söötu ja olnud otsene osaline kuues tabamuses.

Mullu suvel Miami Interiga liitunud argentiinlane on 12 mänguvooru järel kirja saanud 10 väravat ning 13 söötu, millega ta on mõlemas arvestuses liiga liider. Seejuures jättis Messi neli kohtumist ka vahele. Kümme tabamust on kirjas ka Luis Suarezil, kes on omakorda teinud eeltöö viiele väravale.

MLS-i idakonverentsis on Inter liider 24 punktiga. Ühe mängu vähem pidanud FC Cincinnati kaotab kolme silmaga. New York Red Bulls on neljas (17 p).