Kuigi algselt paisati Vene Teatri poolt müüki pääsmed, mis algasid 45 eurost ning küündisid kuni 1251 euroni, siis mõned tunnid enne etendust oleks pidanud kõige odavamate piletite eest tasuma lausa 200 eurot. Kõige kallima pääsme eest sai lunastada endale terve looži, kuhu oleks saanud võtta kaasa ka kolm kaaslast. Mõned tunnid enne etendust oli saadaval veel neli 1250 eurot maksvat looži.

Etenduses mängib peaosalist Venemaalt pagenud täht Julia Aug. Jaanuaris andis ta avameelse intervjuu Kroonikale, kus ta rääkis oma tegelaskujust lähemalt: „See on lugu ühest lihtsast naisest Veerast, kes on kooliõpetaja ja jumaldab Alla Pugatšovat. Talle räägiti nooruses, et nad on tohutult sarnased. Talle meeldib laulda Alla hitte, teha samasuguseid soenguid, meiki ja kanda sarnaseid kleite. Kusjuures õpilased väga armastavad teda, aga oma tütar, kellele ta pani nime Pugatšova tütre Kristina järgi, ei kannata teda silmaotsaski. Nende suhted on väga keerulised. Mida vanemaks tütar saab, seda halvemaks suhted lähevad. Tütar ei taha olla mingi Kristina, ta tahab olla tema ise. Ema fanaatiline armastus Pugatšova vastu ajab ta hulluks. „Iceberg“ on lugu sellest, kuidas ema ja tütar õpivad teineteist kuulama ja mõistma – teineteist vastu võtma. Kogu tegevus toimub moodsas vaimuhaiglas, kuhu Veera satub. Tütar on vihane, et peab rügama mitmel rindel, et ema ravi eest maksta, aga ema ei taha üldse mingit ravi.“

Selleks, et „Iceberg“ jõuaks rahvani, saadi tagasisidet ka Pugatšova abikaasalt Maksim Galkinilt, kes oli edastanud primadonna heakskiidu. „Pole välistatud, et märtsis tuleb esietendusele ka Alla ise. See oleks väga tore – erakordne!“ teatas Aug Kroonikale kahe kuu eest.