Hubane atmosfäär

Ammuta inspiratsiooni loodusest ja kaunista oma kodu loodusliku jõulupärja või üksikute kuuse- ja männiokste abil. Aseta oksad sobivasse vaasi või lillepotti ja kasuta erinevaid dekoratsioone, mille abil muuta pühadepärg täiuslikuks. Pane lauale jõulutäht, lisa lõhnaküünlad, et täita tuba imelise aroomiga, ja veendu, et sul oleks kodus pehme pleed, mille sisse hämaratel õhtutel pugeda. Lähene kodu kaunistamisele loovalt ja võlu kõiki oma külalisi jõulumaagiaga. Avasta Boozti jõulutooted!

Õdus valgus

Käes on see aeg aastast, kui saab lüüa särama nii toad kui ka hoovi. Pimedal ajal, kui päevad on lühikesed ja ööd pikad, loob õdus jõuluvalgustus hubase ning maagilise tunde. Lisa soojust oma magamistuppa LED-tulede abil, mida saab kasutada nii avatud riiulite, akende, uste kui ka voodi peatsi kaunistamisel. Ehi väikeste jõulutuledega ka pühadepärg ja kaminapealne ning aseta aknalauale küünlad. Väikesed teeküünlad sobivad hästi populaarsetesse Põhjamaade keraamilistesse küünlamajadesse, mis lisaks kaunile disainile näitavad akna peal teed kõikidele külla tulevatele sõpradele ja sugulastele. Leia jõuluvalgustuse ideid!

Pidulik laud

Ammuta ka söögilaua kaunistamisel inspiratsiooni loodusest. Vali lilleseade asemel oksad ja aseta need lillepottidesse ning vaasidesse. Kombineeri omavahel erinevaid materjale, et saada ideaalne tulemus: näiteks tasakaalusta klaasist detaile tekstiilidega, puitu kivist valmistatud elementidega ja kata laud ilusa linase laudlinaga, mis leiab kasutust ka pärast pühadeaega. Jäänud on vaid peente kaunistustega taldrikud ja värvilised klaaspokaalid, mis lisavad lauale pidulikkust. Aseta salvrätikud, söögiriistad ja serveeri oma maitsvaid jõuluhõrgutisi. Meie kodutoodete valikust leiad kõik vajaliku ideaalseks jõululauaks.

Dekoratsioonid

Mis on jõulud ilma kaunistusteta?! Kõik alates jõuluehetest kuni valguskettideni välja lisavad kodule pühade hõngu. Kasutades punastes ja kuldsetes toonides jõulukaunistusi, mis on pikalt olnud pühadekaunistuste sünonüümiks, ei saa midagi valesti minna. Aga sa võid katsetada ka millegi täiesti uuega. Lisa jõulupärjale kaneelipulgad ja kuivatatud apelsini viilud või kaunista pühadekuuske marjaokste, käbide või teiste isetehtud kaunistustega. Kombineerides neid moodsate jõulukaunistustega, saavutad unikaalse lõpptulemuse! Leia oma uued jõuluehted!

Jaga
Kommentaarid