1. Maja, Muhu saar, 475 000 €
Aastaringsks elamiseks sobilik merevaate ja kõikide mugavustega rookatusega stiilne maja. Lisaks rookatusega ait kus suve magamistuba ja peoruum, kandvate viinapuudega inglise stiilis kasvuhoone, ürdiaed, õhksoojuspumbaga köetav bassein, terrass ja merevaatega kümblustünn, kuur ja söe- ning gaasigrilli alus. Vaata lähemalt SIIT.

2. Korter, Tallinn, Kalamaja, 398 700 €
Tõeline Kalamaja pärl kus ajalooline algupära seguneb moodsa luksusega.
Maja on renoveeritud muinsuskaitsemälestis, kus on täielikult vahetatud vee-, kanali-ja elektrisüsteemid, uued originaalidele vastavad puitaknad ja fasaadilaudis ning uus katus. Vaata lähemalt SIIT.

3. Korter, Tallinn, 120 000 €
Soe ja valgusküllane kodu. Maja on ehitatud 1953. aastal, arhitektiks I. Laasi. Osaliselt kesklinna tuiksoonel, samas vaikse Uue-Maailma asumi vahetus läheduses, on korter sobilik nii rahu-vaikust hindavale pereinimesele, kui ka kiire elutempoga inimestele. Vaata lähemalt SIIT.

4. Maja, Tallinn, Nõmme, 449 000 €
Eramu projekteerimisel ja ehitamisel oli eesmärk saavutada kompaktne ja valgusküllane ning energiasäästlik hoone, mis on lihtne nii vormilt kui plaanilahenduselt, kuid stiilse arhitektuurilise lahendusega. Vaata lähemalt SIIT.

5. Maja, Harjumaa, 348 000 €
Avara planeeringuga, valgusküllane uuem eramu Muuga külas.
Ruumiplaneering on väga läbimõeldud ja praktiline, sisekujunduses on kasutatud kirkaid värvitoone ja uhkeid valgusteid, mis üheskoos loovad luksusliku terviku. Vaata lähemalt SIIT.

LOE VEEL: