1. Tallinn — läbi maja planeeringuga korter vaiksel Vanalinna tänaval, 158,7 m2, 3500€

Kõrgete lagedega avaras korteris asub kaks magamistuba, elutuba, kaks vannituba, kaks garderoobi, modernse köögimööbliga köök-söögituba ja lisaks ka üle 200 m2 suurune väliterass. Korteri siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid ja hinnalisi materjale. Elutoa lagesid ehivad kaunid karniisid, põrandaid naturaalne tammeparkett.

Köögis on kenasti esile toodud autentne paekivisein.

Luksuslik vannituba on kaetud musta marmoriga ning siit leiab ka vanni, kus peale pikka tööpäeva lõõgastuda.

Huvi korral vaata lähemalt Baltic Sotheby’s International Realty kodulehelt.

2. Tartu — avar rõduga korter Kuperjanovi tänaval, 89 m², 1000€

3-toaline korter Toomemäe nõlval paistab silma avarate ja valgusküllaste ruumidega ja suure rõduterrassiga. Korteris on kaks magamistuba, üks suurem ja teine väiksem.

  • Vaata lähemalt City24 lehelt.

3. Hubane katusekorter Pärnu rannarajoonis, 79 m2, 600€/ kuu (kuni suveni; suvel al 175€/päev)

Pärnu hinnatuimas piirkonnas asuv katusekorter asub uues majas otse rannapargi kõrval. Kolmetoalist korterit kaunistavad kõrged laed ja elegantne tammeparkett.


  • Vaata lähemalt Uusmaa kinnisvarabüroo kodulehelt.

4. Eklektiline korter Narva vanalinnas, 86m2, 600€

3-toaline korter Narva vanalinnas paistab silma omapäraselt idamaise sisekujunduse poolest. Kõik korterist avanevad aknad vaatavad rohelusse ja promenaadi poole. Privaatses hoovis on olemas ka grillimispaik, kus on võimalik pere ja sõpradega mõnusalt aega veeta.


5. Väike ja moodne korter Viljandis, 16 m2, 300€/ kuu (65€/päev)

Pisike ja praktiline kodu sobib hästi ajutiseks elamispinnaks tudengile või noorele perele. Kuigi ruutmeetreid on vähe, loovad kõrged laed avarust ja elaniku käsutada on ka hästi läbimõeldud köök. Korteri juurde kuulub sisehoov õdusa grillinurgaga.

  • Vaata lähemalt City24 lehelt.

LOE LISAKS: