1. Ilus suvekodu, privaatne asukoht! Hind 149 000 €

Kuressaare linna piirist 16 km kaugusel Käesla külas, suurest teest eemal looduskaunis kohas asub suvituskoht, mis koosneb avara terrassiga palkmajast, saunast, aidast ja vanast laudast. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

2. Talumaja Saaremaal, Laimjala vallas, Asva külas. Hind 108 600 €

Kaugus Kuressaarest 37 km, lähima ujumiskohani Ruhve sadamas on 4 km. Maja on täielikult renoveeritud, paigaldatud on uus rookatus jm. Renoveerimistööde käigus on jälgitud algupärase maja olemust. Krundil asub väike arhailine, kuid taastatud saun. Maja on võimalik kasutada aasta läbi. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

3. Privaatne suvilakompleks Kõpu saare lõunarannikul. Hind 85 000 €

Kompleksi kuulub kahekorruseline elumaja — palkhoone, mille esimesel korrusel paiknevad suur kaminasaal, köök ja magamistuba, teisel korrusel asuvad kaks magamistuba, neist üks suure rõduga. Saunamajas on leiliruum, pesuruum, wc, riietusruum ja verandatuba kust omakorda pääseb teisel korrusel asuvasse magamistuppa, mis on korralikult soojustatud ja sobib hästi ka talviseks ööbimiseks. Kinnistu on neljast küljest metsaga ümbritsetud, ühtki naabermaja kätte ei paista, samas on naabrid kõrval olevates metsatukkades siiski olemas. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

4. Kadakane suvekodu Sõru sadama lähistel. Hind 99 000 €

1 ha suurune merega piirnev maa koos suvemajaga Sõru sadama lähistel. Majas elutuba avatud köögiga, magamisruumid kahel korrusel ja saun pesuruumiga. Kõrvalhooned — garaaž ja väike suvemaja. Õueala heakorrastatud, krundil peamiselt kadakad. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

5. Palksuvila Laimjala vallas Aaviku külas. 85 000 €

Terrassi ja rõduga palksuvila, mille esimesel korrusel on avatud köök-elutuba, magamistuba, dušinurk ja bio-WC. Teisel korrusel on magamistuba ja trepihall. Lisaks suvilale on kinnistul puitkarkassil saun ja kümblustünn.

6. Heas korras perspektiivikas suvila Mändjala külas. Hind 83 086 €

Saaremaal, Kaarma vallas, Mändjala külas, Järveääre teel, kõigest 7 kilomeetri kaugusel Kuressaarest heas korras suvila. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

7. Privaatsus metsa ja mere ääres! Hiiumaa. Hind 95 000 €

Palkmaja koos kõrvalhoonetega mere ääres! Kõrvalhooned: kuur, suvemaja, grillimaja, wc. Elekter: tuulegeneraator ja päikesepatareid. Vesi salvkaevust, oma tiik. Vaata rohkem pilte ja infot SIIT.

8. Kivikatusega palkmaja Torgus. Hind 59 000 €.

Palgid on väljast ilmastikumõjude kaitseks töödeldud, siseseinte pind on naturaalne. Maja on ehitatud vanale talu asukohale, looduslikule kõrgendikule. Suurepärased vaated. Kaunispe sadamasse 500 m (sealt tuleb Saaremaa rammusaim lest). Mitmed ühiskonnas positsiooni saavutanud inimesed peavad just Sõrve maalilisi ja rahulikke rannakülasid parimaks puhkuse veetmise paigaks Eestis. Vaata rohkem infot ja oilte SIIT.