Võidutöö koosneb kahekorruselistest puhkemajadest, kus põrandapinda 70-90 m². Väikeste variatsioonidega ja minimaalsete garbariitidega majade põhiplaanid on ratsionaalsed ja efektiivse ruumikasutusega. Kogu kompleks on väga tundlikult konteksti sobitatud, hooned liigendavad maastikku ja hoonete sisemus haakub ümbritseva maastikuga väga hästi. Väärib esiletõstmist ja tunnustust, et tegemist on Eesti noorte arhitektide tööga, hoone on projekteerinud Mari-Liis Vunder, Olavi Kukk ja Kristjan Tõlk Trilog Studio OÜst.
Žürii valis teisele kohale EstNor OÜ korterelamu, asukoht Norra.
Kolmandaks jäi Kodumajatehase AS ühiselamu, hoone asub Norras, Tønsbergis.
Parim käsitöö-palkmaja on Tender Ehitus OÜ eramu Otepää lähistel.
Parim masinpalkmaja on Aru Grupp AS koolimaja Inglismaal.
Parimaks aiamajaks valiti Palmako AS aiamaja Heidi.
Delfi.ee portaal Moodnekodu lugejad hääletasid oma lemmikuks Vipson Projekt OÜ käsitöö-palkmaja. Auhinna pani välja Ehituse ABC. 

Konkurssi toetanud ettevõtted andsid lisaks välja oma preemiad parimale puidukasutusele, valguslahendusele, kivikatusele.

Eesti Puitmajaliidu ja –klastri korraldatud konkursile võis esitada Eestis tehasetingimustes toodetud hooneid, hoonete püstituskohale piiranguid ei seatud. Eestist võistles 15 tehasemaja, Norrast 9, Rootsist 6, üksikud objektid olid Soomest, Inglismaalt, Šveitsist. Kaugeim võistlusele esitatud objekt oli loomakliinik Jaapanis, Mountain Loghome OÜ-s toodetud palkmaja.

Aasta tehasemaja 2015 tulemused:

  • I koht, BestAir preemia: Nordic Houses KT OÜ vabaaja-majade arendusprojekt Lõuna-Norras, Ognas 
  • II koht, Lotus Timber OÜ puidukasutuse eripreemia, Monier kivikatuse eripreemia: EstNor OÜ korterelamu Norras
  • III koht, Kodumajatehase AS ühiselamu Norras Tønsbergis
  • Parim käsitöö-palkmaja: BB Tools preemia: OÜ Tender Ehitus eramu Otepää lähistel