1. Imearmas ja hästi läbi mõeldud planeeringuga kodu männimetsa all Kangru külas.

Maja ümbritsev avar kinnistu on osaliselt jäetud naturaalse loodusliku männimetsa kooslusega ja seega on olemas päris enda seene- ja marjamets. Õuealal asub ka mängumaja lastele ja väliköök. Hooviala on maitsekalt viimistletud loodusliku paekiviga, paekivist on rajatud ka kõnniteed.
Maja on algselt ehitatud aastal 2005. aastal, vahemikus 2013 kuni 2015 on hoone läbinud põhjaliku uuenduskuuri. Tegemist on kvaliteetse puitkarkassmajaga, katusekatteks katusekivi. Huvi korral vaata rohkem pilte SIIT.


2. Kaunis ja helge Skandinaavia stiilis rannamaja, mis asub männimetsas mereäärsel kinnistul Valkla külas.

Liivaluited algavad majast paarikümne meetri kaugusel, põhjarannikule omane kaunis liivarand on 100 m majast ja elamu aknad, terrass ning rõdu avanevad merele.
Majja sisenedes tervitab õhulisus ja mõnus atmosfäär. Selle kodu sisekujundus on tõeline pärl — detailideni läbi mõeldud ja kaunilt viimistletud. Seintel on kombineeritult kvaliteetne tapeet koos laudisega ning esikus, köögis ja trepihallis seinakatteks struktuurkrohv koos laudisega. Rohkem pilte ja infot näed SIIT.

3. Pärnu rannarajoonis, rannast vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel rahulikul kõrvaltänaval asub väike ja privaatse terrassiga elamine.

2014. aastal renoveeriti maja põhjalikult ja tulemuseks on kaunis, romantilises võtmes kodu. Heledad värvid loovad helge ja suvise meeleolu aasta läbi. Vaata rohkem infot ja fotosid SIIT.

4. Romantilises Skandinaavia stiilis väike maja Nõmmel.

Maja esimesel korrusel asub avar köök-elutuba kaminaga, köögist pääseb päiksepoolsele terrassile ja hoovi. Köögi all asub väike kelder hoidiste säilitamiseks. Majas on tehtud täisremont 2014. aastal, ehitati välja teine korrus, uued seinad ja suur (26 m2) terrass ning vannituba. Suures aknaga vannitoas saab vannis istudes aknast õue vaadata. Hoov on haljastatud, siin on väike aiamaja, äsja istutatud elupuud ja marjapõõsad. Väikse maja kohta näed rohkem infot ja pilte SIIT.

LOE VEEL: