Elsa armastab hubasust, soojust ning praktilise ja ilusa maitsekat kooslust

Mul ei ole väga suurejoonelisi Hollywoodi unistusi. Unelmate kodu märksõnad on avarus, valgus, hubasus, minimalism. Maja sisustus oleks hubane ja soe. Ei eelista väga modernset-kandilist ja külma sisekujundust. Maja oleks kahekorruseline, mitte liiga suur, aga paras, et oleks kõigil ruumi — lastel oma toad, minul nn pesutriikimise ja käsitöötuba, minu magamistoas rõdu, palju avarust, aknaid ja valgust, alumisel korrusel elutoas maani aknad ja kindlasti ka kamin, köögis nii puupliit ja soemüür kui ka moodne pliit ja köögitehnika.

Maja võiks olla selline.

Kujutan ette, kuidas hämaral sombusel sügisesel varahommikul kütan pliiti ja teen selle peal pannkooke, siis tulevad lapsed, kes saavad enne kooli sooje pannkooke ja taustaks prõksub pliidituli ning vilistab teekann.

Vannituba oleks suur, avar, akendega. Saun asuks eraldi saunamajas, kus saab terrassil istuda, jahtuda, sõpradega olla.

Aia puhul meeldib mulle veidi jaapani aia stiil ja samas põhjamaine, kodune. Aed oleks suur ja avar, palju muru, et oleks hea ringi joosta koeral ja lastel, natuke lilli, natuke maitsetaimi, maasikaid jms, mõned suureks kasvanud metsapuud (pihlakas, kask, mänd), mõned viljapuud, meeldivad ka sammaldunud kivid. Lisaks hubane grillinurk, kena terrassimööbel, võimalus õues õhtust süüa, laternad jne.

Mulle meeldivad väga ka trepid ja ojakesed, voolav vesi. Aia laseks kindlasti kujundada eriala tundval inimesel, sest ma vajan ilusa ja praktilise maitsekat ühendamist.

Hanna naudib antiiki ja istegemist

Kui mul ei oleks rahalisi piiranguid, võiks mu kodu asuda metsa sees, kuid mitte kaugel linnast. Seal oleks õue peal piisavalt õhku, et loodust ja päikest nautida ning naabrid ei kiikaks igalt poolt üle aia, sest nad oleksid kaugel. Minu unistuste kodu oleks avar, hubane ja helge. Sisustatud enda tehtud ja antiigilaatadelt leitud mööbli ning aksessuaaridega. Armastan ise luua ja vanadele asjadele uut elu anda.

Väga olulised on suur elutuba, kus oleks hea aega veeta, suur vannituba, kus saab rahus mõnuleda, suur köök, sest armastan väga kokata ja teen ägedaid torte ning avar töötuba, kus rahus oma käsitöö ja kunsti kalla nokitseda. Mu kodus oleks piisavalt ruumi, mulle, mu perele ja kõikidele mu sõpradele.

Kodu on kodu, kui sul on seal hea olla ja sind ümbritsevad inimesed, keda armastad.

  • "Naabrist parem" on eetris kolmapäeviti kl 20 TV3-s.