Kuulutusteportaalid on ideaalsed leidmaks ehitusmaterjale, mis kellelgi on remondi tegemisest lihtsalt üle jäänud — tihti on neid võimalik hankida poolmuidu või päris ilma rahata.

Niimoodi soetatud asjad on tavaliselt ka kvaliteetsemad ja ilusamad kui mistahes kõige odavamad ja tavalisemad materjalid.

Seinad on täieliku plaatimise asemel hoopis värvitud ning mitte lihtsalt rulli või pintsliga, vaid pannilabidaga. Just — lugesite õigesti, puust pannilabidaga, millega pühapäeva hommikul sai pannkooke tehtud. Lõpptulemuseks oli põnev muster, pannilabida kulunud ja väsinud välimuse tõttu — pahtlilabidas oleks jätnud kliiniliselt puhtad jooned. Värvitooniks on sametine kergelt sätendav lilla ning on kaetud spetsiaalse vett tõrjuva ainega, mis sai omal ajal akvaariumi tausta võõpamiseks varutud.

Plaaditud on vaid efekti lisamiseks, ühte seina vertikaalne plaadiriba, mida ääristab must klaasmosaiik kristallide ning kroomitud liistakutega.
Põrand on plaaditud betoonivärvides suurte plaatidega ning osaliselt(uksepaku asemel ning vanni aluse põranda servas) on kasutatud sama klaasmosaiiki.

Ka vannitoamatt on veinikorkidest ise tehtud — jala all on mõnusalt soe, lisaks masseerib jalataldu.

Kuna igas korralikus SPA-s on ka vann, siis on see meilgi olemas. Vann on siiski üsna väike ning ära ei ütleks suuremast. Mis saaks olla parem kui peale rasket töönädalat vannis lõõgastuda? Käsitööna valmistatud puitvann sobiks oma stiililt nagu valatult meie vannituppa, põnevate ja oma kätega tehtud lahenduste keskele.

Aurusauna funktsionaalsust küll ei ole, kuid nupukad inimesed saavad vannitoa selleks muuta lihtsa nipiga, jättes duššist kuum vesi mõneks ajaks vanni jooksma ja ongi aurusaun. Isegi aroomiteraapiat saab teha, tilgutades mõned tilgad eukalüptiõli dušiotsiku peale.

Valgustuslahenduseks on 12 LED lampi, millest keskmised kaks on külma valgusega ning ülejäänud 10 sooja valgusega. Kuna külmal ja soojal valgusel on erinevad lülitid, siis on võimalik tujule ja meeleolule valida vastav valgus. Soe valgus teeb vannitoa hubasemaks ja visuaalselt väiksemaks, külm valgus jällegi vastupidi.

Võimalus on ka tuled lihtsalt ära kustutada ning asetada vanni servale küünlad ja/või viiruk. Kui juhtub viirukisuits pea valutama panema, piisab vaid ventilatsiooni sisse lülitamisest ning hetkega on õhk puhas.

Kogu vannitoa tehnikat on võimalik juhtida otse vannist tõusmata — lisalülitid on käeulatuses.

Paigaldatud on ka kaugjuhitav mp3-mängijaga helivõimendi, koos võimsate kõlaritega.
Reede õhtul sobib hästi klaasike veini ning rahustav SPA-muusika, kui aga vaja üles ärgata, siis võib hommikul dušši vabalt võtta ka raske roki või heavymetali saatel.

Mõnes WC-s on igavuse peletamiseks ajalehed või ajakirjad, meil võib potil istudes hoopis raadiost poliitilist päevakaja kuulata.
Kui juhtub häälekam häda olema, saab sellegi korraliku tümpsuga summutada. Pange tähele, et subwoofer asub otse WC-poti kõrval.

Vannitoas on kaks vastamisi paigutatud peegelkappi, mis loob võimaluse heita pilk oma väljanägemisele ka selja tagant. Või miks mitte, vaadata “lõpmatusse”, otsides sõpru mitmesaja kloonitud enda hulgast. Sellise efekti tekitavad vastastikku asetatud peeglid.

Just selline see meie vannituba ongi. Armsaks saanud just oma kõverate seintega, mille soss-sepad kunagi ladusid. Aitäh, sest tänu neile meie vannituba praegu just selline välja näebki. Ideaalselt sirgete seinte korral oleks ilmselt praegu tavaline ja igav, üleni plaaditud vannituba.

Kuna konkurss on just kodustele SPA-dele, siis meie vannituba kvalifitseerub praktiliselt kõikidesse kategooriatesse. Raha on sinna alla läinud minimaalselt — selles mõttes on minimalistlik. Funktsionaalsust on küllaga ning selles mõttes on ka luksuslik.

Kui sinulgi on kodus lahe vannituba, saun või duširuum, siis osale meie fotovõistlusel. Auhinnaks on 3500 € disain vann firmalt Khis Bath. Loe lähemalt SIIT või täida artikli all olev vorm.

Fotovõistluse auhind ja kõik osalejad