Manta Maja asub Vabaduse puiestee ääres. Maja ees on bussipeatus ja paariminutilise jalutuskäigu kaugusel rongipeatus. Sõltumata liiklusolukorrast tagab rongiliiklus kiireima tee kesklinna. Manta Maja on uus nutimaja Nõmmel, mis avardab nii linnaosa kui ka ümberkaudsete valdade – Saue, Saku ja Laagri – elanike võimalusi töötamiseks, einestamiseks ja aja sisustamiseks. Hoone nullkorrusel on jõusaal, mis on avatud ööpäev läbi.

Esimesel korrusel tegutseb toitlustus ja à la carte'i restoran. Teises tiivas tegutseb iluteenuste pakkuja.

Teisel ja kolmandal korrusel paikneb piirkonna ainus ühiskontor, kuhu saavad väikeettevõtjad ning vabakutselised spetsialistid endale sobivaks perioodiks laua või väikekontori üürida. Majaesisel terrassil saab värskes õhus nautida nii ilusat ilma, head kohvi kui ka veeta puhkehetke enne järgmist ettevõtmist. Tasuta parkimine hoone kõrval ja tänaval.

Ühe töökoha üür on alates 150 € + km, mis sisaldab nii kõrvalkulusid, kontoritarbeid, kööki, tualetti, kliendiala kui ka tehnika kasutamise võimalust (kohvimasin, koosolekuruumid). Manta Maja on koht, kus saab suhelda teiste ettevõtjatega, mis loob hea pinnase uute äriideede ja koostöö sünniks.

Olete oodatud!

Danel Talpsepp
+372 56 667 437
danel@uusmaa.ee

Jaga
Kommentaarid