Puidust hobuste väikeseeria. Hind 249 eurot.
Kaks varianti: hobune ratastel ja kiikhobune tallal. Viimistlus on naturaalne või peitsitud erinevad värvitoonid. Kaetud mattlakiga.
Disainer Maile Grünberg on eesti sisearhitektuuris ja disainis elujõulise ja moodsa mõtlemisega loovisik. Lennult suudab ta orienteeruda kaasaegse disaini suundades ja erinevates stiilides, olgu tegemist popkunsti, art deco või hihg-tech´iga.

Seinakaunistus Hirv by KR Stuudio
Kasevineerist 2D hirvesiluett. Hind 27 eurot.

Seinakaunistus Põder suur by KR Stuudio. See põder kaunistab meeleldi igat lastetuba. NB! Puhastamiseks kasutada niisket lappi. Materjal ei ole veekindel. Hind 55 eurot.

Puidust lamp täht LED tuledega (töötab patareidega), valminud käsitööna Lätis. Sobib hästi öövalgustiks lastetuppa, kaunistuseks magamistuppa ning lamp täht on hea kingiidee katsikuks, soolaleivaks või pulmadeks. Lamp on stabiilse alusega seismaks laua või kapi peal. Töötab 2xAA patareiga (ei ole kaasas).

Lambi värvi saab valida (valikus 6 värvi): puidu toon (värvimata), valge, must, kuldne, kollane, roheline, mündiroheline (mint), beebiroosa, lilla, oranž, sinine. LED tuled on säästlikud ning põlevad kuni 30 000 tundi. Lambi valgus on sooja tooniga. Lambil on olemas ka ON/OFF taimer — 6 h põleb, 18 h ei põle. Lamp on valmistatud kvaliteetsest kasepuidust.

Miurio padi — 39 eurot. Sobib nii väiksema kui ka suurema neiu tuppa. Kauni mustriga pilgupüüdja!

Taburet TIBU by Maria Rästa — 143 eurot. Kelmikas iste, mis kutsub lapse kindlasti laua taha istuma ja joonistama-meisterdama!

Piret Kändler Ceramics kausid ja tassid — 22-35 eurot. Lõbusate illustratsioonidega nõud — igati praktilised ja visuaalselt lahedad! Paneb lapse fantaasia tööle ja suunab unistama!

Alpaka pehme karu — 58-82 eurot. Karu lihtsalt on laste lemmikkaisukaid. See võiks olla siis pehme ja mõnus ja naturaalne!

  • LIVINGEST poest leidsime laualambi TEDDY, mis on väga mõnusa ja hubase kumaga valgusti. 2D ja 3D tehnoloogia on ühinenud ning selle tulemusena sündiski unikaalne disainvalgusti TEDDY.

BULBING sarjast pärinevad lambid pakuvad väljakutse igaühe silmale ning mõistusele. Valgusti on valmistatud tugevast akrüülklaasist ja viimase lihvi annab lambile alus, mis on valmistatud kvaliteetsest vineerkasest. Lambi omaduste tõttu annab ta ruumile sooja kuma ega muutu kuumaks. Hind 129 eurot.

Bird & berry tool. Voolujooneline ja pehme olemusega. Bird & berry toolid on stiilsed ja praktilised. Mahedates toonides mööbel loob hubasust igasse interjööri. Toolid on valikus kahes suuruses. Hind alates 75 eurot.

17. detsembril toimub Kultuurikatlas Baltikumi suurim Disainiturg “Jõuluks koju”. Disainiturult leiab ka palju koju sobivat — loe lähemalt.

LOE VEEL: