22.-24. aprillil toimuva Interjööri messi raames viiendat aastat aset leidev Kinnisvaramess pöörab erilist tähelepanu uusarendustele, mida tutvustavad YIT Ehitus, LVM Kinnisvara, Domus Kinnisvara, Epicenter Kinnisvara, Rosenhaus Kinnisvara ja Colliers International.

Eesti Näituste messikeskusesse koondunud asjatundjad jagavad huvilistele nõu, mille järgi endale korterit või kontoriruumi valida, millele tähelepanu pöörata ja milliseid levinud vigu vältida. Jagatakse põhjalikku ülevaadet sellest, millised korterid on juba müügis, missugused uusarendused on valmis saanud ning millised kohe valmimas. Lisaks infole on paljud objektid magusate messihindadega.

Infot nii elu- kui äripinna otsijale
Kinnisvaramess on suunatud laiale sihtrühmale ning pakub midagi nii kinnisvara valdkonnas tegutsejale kui elu- või äripinna ostjale. Messile on seega oodatud nii era- kui ärikinnisvara valdkonnas tegutsejad. Interjööri messi projektijuhi Rano Normatova sõnul tasub kindlasti kohale tulla neil, kes tahavad soetada uut kodu või vahetada/müüa vana, sest mess pakub tavapärase infootsingu kõrval mitmeid eeliseid.

Kuigi tänapäeval on kinnisvara kohta lihtne leida teavet internetist, siis pakub mess täiesti uut väärtust. “Erinevate teenusepakkujatega suheldes saab infot otse allikalt ja ühest kohast, samas kui muidu võib kodu otsides suures infokeerises kergelt ära eksida,” toob projektijuht välja. Seega tasub messile tulles kindlasti aktiivselt arendajatega suhelda ning uurida nende parimate pakkumiste kohta.

Soodushinnad, kasulikud tutvused ja hariv loeng
Mess on ideaalne paik loomaks tutvuseid, mis võivad kinnisvara valdkonnas tegutsedes või uut kodu soetades ka edaspidi kasuks tulla. Kindlasti on keskkond inspireeriv koostööde tekkeks ning koju või kontorisse uute ideede saamiseks.

Võib-olla suurim kirss tordil on sooduspakkumised. Paljud ettevõtted on ette valmistanud messipakkumisi, põnevaid loosimisi ja magusaid hinnaalandusi. Seetõttu on Kinnisvaramess hea koht, kust endale uus elupind leida ning seejuures veidi raha säästa.

  • Neile, kes soovivad oma kodu müüa või välja üürida, pakub Interjööri mess praktilisi teadmisi ka seminariga. Nimelt peavad 24. aprillil kell 11.20 MyHome’i kinnisvaraspetsialistid Disaini-inspiratsiooni ülikooli alal loengu teemal “Müügi- ja üürieelne kodukujundus — ehk kuidas kinnisvarast tõhusamat tulu toota?”

Interjöör 2016 toimub 22.-24. aprillil Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses.

Rohkem infot www.sisustusmess.ee

Jaga
Kommentaarid