2015 on uusarenduste aasta, kus hoogu võtavad nutikad ja atraktiivsed korterid ning sisustuslahendused. Suuremad arendajad esitlevad oma uusarendusi (YIT Ehitus, LVM Kinnisvara, Endover Kinnisvara, Real Estate Club OÜ, Domus Kinnisvara, Skanton Kinnisvara ja paljud teised kinnisvarafirmad), tasub tulla tutvuma kuna plaanitud on rohkelt häid messipakkumisi!

Ideid, nõu ja praktilisi kogemusi saab koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS-i korraldatud Disaini-Inspiratsiooni ülikoolist, kus on loengupidajatena esindatud värvikas seltskond oma ala professionaale. Kõigi seminaril osalejate vahel loositakse kohapeal välja auhinnad.

Messil on avatud tasuta sisearhitektide nõuandla, kust saab küsida head nõu sisearhitektidelt. Nõua annavad sisearhitektid Reet Krause, Kristi Tammekand ja Victoria Rüütel. Kodu- ja ruumiplaanid kaasa ning messil saate hüva nõu!

Messi raames toimuvad mitmed võistlused ja esitlused. Sel aastal saab messikülastaja messilt palju häid aiandus-ja sisustusnippe planeeritavates töötubades ja seminarialadel. Täpsem info juba kodulehelt www.sisustusmess.ee ja www.aiandusmess.ee

D hallis on Aia-ja Kodusaate messialal võimalik kolme päeva jooksul aktiivne olles saada praktiliselt aednikuharidus kätte. Kujundatakse suvekodude alasid, mis dikteerivad pisut teistmoodi, vindiga sisustus- ­ja eksterjööri stiile. Kogu tarkus aiandusest ja Kodusaate lemmikutest on üleval D hallis. Olge julged ja tulge oma küsimustega kohale.

Sisustusmessiga samal ajal toimub mess „Aiandus 2015“, mis annab ülevaate, kuidas aeda maitsekalt ja ruumisäästlikult kujundada.

Jätkub koostöö Eesti Floristika kooliga, kes korraldab aiandusmessi raames  rahvusvahelised lilleseade võistlused Student Florist Cup 2015 ja pakub kõikidele huvilistele  erinevaid koolitusi. Tallinna lillepoed esitlevad pruudikimpe, millede seast parima valib messikülastaja. Võimalik kaasa osta lilli ja taimi ning  ka ise lilli kimpu seada!

Külastajaid ootavad üllatused, loosimised ja messipakkumised. Toimuvad meeleolukad tootetutvustused. Häckeri lava ja Nolte köögid üllatavad oma uue tehnikaga ning demonstreerivad, mida kõike maitsvat saab selle tehnikaga valmistada! Gurmee-elamusi pakuvad superkokad Jaak Hiibus ja Lauri Tomingas.

Messikülastajate vahel loositakse välja põnevaid kingitusi. Loosi peaauhinnaks on 2000 euro väärtuses köögimööbel, mille paneb välja kõõgifirma Häcker.

Nolte Eesti loosib välja Miele espressokohvimasina.

Sisustus- ja disainiportaali moodnekodu.ee peaauhinnaks on feng-shui-guru Janno Seederi konsultatsioon sinu kodus.

Avatud on Jänku-Jussi lasteala, batuut. Lapsi lõbustavad maskotid Juss ja Johanna. Messil osaleb üle 200 firma, kes pakuvad kõrgekvaliteedilisi sisutus- ja tekstiilitooteid, erinevaid disain- ja valguslahendusi, seina-, akna- ja põrandakatteid, aksessuaare nii koju, aeda kui kontorisse. Toimub hulgaliselt koolitusi ja seminare. Sel aastal on mess suurem kui eelnevatel aastatel.

Mis toimub? Kes on kohal? Mida pakutakse? Seda tasub tulla kaema 24. – 26. aprill Eesti Näituste messikeskusesse.

Mess on avatud:
Reedel, 24.04 kell 11.00–18.00
Laupäeval, 25.04 kell 10.00–18.00 
Pühapäeval, 26.04 kell 10.00–16.00

Vaata galeriist eelmise aasta interjöörimessi melu!