Ainulaadne asukoht vajalinna ja mere vahel

Tallinna vanalinn kuulub alates 1997. aastast UNESCO maailmapärandi nimistusse. Tallinna vanalinna eriline väärtus seisneb eelkõige tänaseni püsinud keskaegses miljöös ja struktuuris, mis on teistest Põhja-Euroopa pealinnadest kadunud. Promenaadi majad asuvad vanalinnast vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Ülemiste korruste elanikud saavad nautida võrratuid vaateid vanalinnale lausa oma koduaknast.

Promenaadi majade korterid on 1-5-toalised, millest enim on 2-3 toalisi. Hetkel saadaolevate korterite hinnad algavad 264 000 eurost. Kõikide majade viimastel korrustel on erilised 5,5 meetri kõrgused loftid, privaatsete katuseterrassidega, kus on võimalik eluruum kujundada oma nägemusele vastavaks ning kust avanevad imelised vaated Tallinna vanalinnale. Korterite planeeringud on peensusteni läbi mõeldud ja arvestavad iga hoone eripäraga. Iga korteri jaoks on olemas panipaik ja maa-alune parkimiskoht.

Promenaadi majad: Linnamaja, Peremaja ja Torn esindavad kolme erinevat elustiili koos oma elamise viisi ja kvaliteediga. See on arhitektuurselt omanäoline, moodne, pilkupüüdev ja keskkonnasõbralik multifunktsionaalne tervik. Linnaruumi aktiivse osana on Promenaadi majadel oluline roll kvartali kujunemisel atraktiivseks linnakeskuse osaks.

Porto Franco ja piirkonna tulevik

Tallinna linna süda liigub tagasi mere äärde, kus on selle ajalooline ja
õigustatud koht. Siia luuakse Baltimaade modernseimad elu- ja äripinnad, Eesti kõige mereäärsem kaubandus-ja bürookompleks Porto Franco.
Siia koonduvad parimad mõtted ja tegusaimad inimesed. Promenaadi maja on hinnatud elukoht juba praegu, veel hinnatum aastate pärast.

Jaga
Kommentaarid