Esmalt asukohast — miks võiks olla tore mõte elada just Keilas? Põhjusi on mitmeid, nende hulgas kindlasti mõnus väikelinnakeskkond, hea infrastruktuur, head lasteaiad ja koolid, sh Waldorfi kool. Keilas on head võimalused liikumiseks ja sportimiseks nii vabas õhus, spordisaalides kui ka basseinis. Terviseradadel on võimalik sõita nii ratta kui ka rulluiskudega ning talvel suusatada, lisaks on Keilas uus kergejõustikustaadion.

Seal on rikas kultuurielu: kultuurimajas tegutsevad erinevad huvialaringid ning toimuvad külalisetendused ja kontserdid.

Jõekalda uusarendus Keilas

Keilal on väga hea ühendus Tallinnaga — korralikule autoteele lisaks toimib hästi ühistranspordisüsteem. Pealinnas saab käia bussi, rongi ja marsruuttaksoga, seega soovi korral Keilas elamine ja Tallinnas töötamine on lihtne ja mugav. Samas on ka väikelinnas endas küllalt töövõimalusi.

Keila ümbruses on ilus loodus, golfisõpru ootab Niitvälja Golfikeskus ning 15-minutilise sõidu kaugusel asuvad kaunid liivarannad. Inimesele, kes armastab ilusat ümbrust ja rahulikku elukeskkonda, on Keila üheks kenamaks piirkonnaks Kalda tänava piirkond, kus asub ka Jõekalda arendus.

Hinnatud koht elamiseks

Jõekalda arendusprojekt koosneb kolmest ridamajast, mille 17 boksi kerkivad otse Keila jõe kaldale, pakkudes tänuväärset võimalust elada tänapäevaste mugavuste keskel ning nautida kodust väljudes voolava vee ilu.

Keila Jõepark on põlispuudega kvaliteetpiirkond, kus kohalikud tunnevad rõõmu nii terviseliikumisest kui ka laste ja koeraga jalutamisest.

Jõekalda uusarendus Keilas

Miks valida elamiseks just ridamaja? Maakler Külli Friedrichson märgib, et ridamaja on mõnusat elu armastava pere mugav valik. See on hea võimalus neile, kellele tundub korter jäävat liiga napiks, aga päris oma maja suurema krundiga ka ei soovi. Ridaelamu krunt on sobiv perega õues olemiseks ja näiteks grilliõhtu korraldamiseks, samas aga ei võta selle hooldamine kuigivõrd aega.

Esimene Jõekalda ridamajadest on valmis ning selle loo valmimise ajal on seal saadaval veel viimane kodu — 104 m2 kauneid ruume ja 339 m2 mõnusat krunti hinnaga 185 000 eurot. Teises ridamajas on neljast boksist praeguseks müüdud kaks, kolmandas ootab broneerijaid kuus ilusat kodu.

Teine ridamaja valmib 2018. aasta mais. Kolmas maja valmib 2018. aasta juulis. Kodudes, kus juba elatakse, on maakleri sõnul ostjad olnud siiani 30–45-aastased lastega pered.

Jõekalda uusarendus Keilas

Ilusad ja moodsad lahendused

Ridaelamus asuvad kodud on viietoalised päikeselised boksid. Kahel korrusel asetsevad boksid on suuruses 98,5 m2–122,6 m2. Iga juurde neist kuuluvad panipaik ja oma eraldatud õueala. Suuremates boksides kuulub magamistubade juurde ka eraldi garderoob.

Kõikides Jõekalda kodudes on neli magamistuba, seega saab ka kolmelapselises peres iga laps enesele oma toa. Väikeste laste vanematele teeb kindlasti rõõmu ka teadmine, et Jõekalda elurajoonis on lastele oma mänguväljak.

Arenduses on kasutatud moodsaid lahendusi, mis teevad elu mugavaks ja hoiavad kodukulud kontrolli all — kõikides boksides on vesipõrandküte ja soojustagastusega ventilatsioon.

Jõekalda uusarendus Keilas

Igas kodus on ka avatud köögiga elutuba, saun koos terrassiga ja tehniline ruum. Lisaks kaks parkimiskohta autole. Ehituses ja viimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis kestavad kaua ilusana ning võimaldavad pärast koduostu keskenduda muule kui maja parendamisele.

Kõigil ridaelamuboksidel on kaminavalmidus, mis võimaldab luua just sellise kamina, mida koduomanik oma parimates unistustes ette kujutanud on.

Uus Maa arendajate kasuks räägib asjaolu, et arendajad ja maaklerid töötavad ühiselt — seega on arendajatel hea ülevaade sellest, mida konkreetsete piirkondade elanikud healt kodult ootavad.

Loe lähemalt www.joekalda.ee
Jaga
Kommentaarid