“Praeguseks on kõik finalistid itaalia päritolu veganikangad kätte saanud ja tegelevad prototüüpide valmistamisega. Meil on hea meel, et Eesti esimene rahvusvaheline veganimoe konkurss, mida me koos Eesti Disainerite Liiduga aitame korraldada, on toonud nii põnevas võtmes töid ning kindlasti saab näitus olema väga vaatemänguline,” rääkis Evelin Ojamets, Estonian Fashion Brands Associationi turundus- ja kommunikatsioonidirektor.

Veganimoe konkursi teemaks on “PLANET GAIA 2050 – elu uues maailmas“ ning konkursi lõppvooru jõudsid seitse finalisti: Getter Vader, duo Kristina Sibul & Julia Perlin, Kerli Jõgi, Mariliis Pinn, Oksana Sljuzova, duo Laura Kabonen & Lis Pikkorainen ning Mirjam Kalmann.

Valmivaid kollektsioone esitletakse Disainiöö raames toimuval näitusel Vegan Textile, mis avatakse 25. septembril ning Disainiöö raames valitakse välja ka konkursi võitjad. Disainiöö toimub sel sügisel juba kaheteistkümnendat korda, tuues publiku ette taas väärika esinduse Eesti ja rahvusvahelist disaini. Disainiöö leiab aset Noblessneri Valukojas 25.09.–01.10.2017.

Jaga
Kommentaarid