Männimetsade ja rabaga ümbritsetud
Peamiselt väiksemate kortermajade ja eramute piirkonnas asuvad Ilmarise kodud asuvad vaikses, rahulikus ning turvalises ümbruses. Vaid paari sammu kaugusel asuvad jooksurajad ja jalutusteed, kus on värskendav teha hommikuti kepikõndi või ilusa ilmaga perega jalutada. Raba ja männimets panevad unustama, et oled niivõrd lähedal linnasaginale ning tunned justkui oleksid väljasõidul.

Ilmarise eripära on selles, et tegu on suurte korteritega (kuni 136 ruutmeetrit). Kui väiksem korter jääb suure pere jaoks liiga kitsaks ning suure majaga tegelemiseks ei ole mahti, on Ilmarise kahekorruselised ruumikad korterid suurepäraseks alternatiiviks.
Aeda asendab iga korteri juurde kuulub terrass mõnusate suveõhtute veetmiseks ning magamistubade juures olevad rõdud, kus on mõnus enne uinumist juua õhtutee ning hingata sõõm värsket õhku. Mõne korteri juurde kuulub ka väike muruplats, mida on lihtne hooldada.
Avatud õuealal on istepingid ja lõbus mänguväljak lastele.

Siseviimistluses ei ole tehtud järeleandmisi. Põrandaid katab soe ja kvaliteetne laudparkett, mille all annab sooja vesipõrandaküte, mida saab iga toa kohta eraldi reguleerida.
Et tubades oleks alati värske õhk ja pea ei läheks umbseks, on majas suurepärane ventilatsioon. Õhk on pidevas ringluses ning ka kõige kuumemate suveilmadega on toas värskendavalt jahe.

Korter nagu maja
Avarad toad ja üle kolme meetri kõrgused laed tekitavad nii ruumika tunde, et viska või toas hundirattaid ja tee kukerpalle – lastele on mänguruumi küllaga.
Mõnes korteris on kvaliteetse kodumaise tootja saun ning mõnes lõõgastav suur vann. Seinu ja põrandaid katavad kas must põrand ja valge sein või rahustavad beežikad toonid. Sanitaartehnika on eranditult kvaliteedi tippklassi kuuluvad Villeroy & Boch ja Balteco.

Kui suure elumajaga kaasnevad enamasti ka suured kulud, siis Ilmarises säästlikus B-klassi majas ei tasu selle üle üldse muret tunda. Juba sees elavad naabrid kiidavad, et avaras viietoalises korteris on ülalpidamiskulud väiksemad kui vanemas ja poole väiksemas korteris.
Korterid sobivad väga hästi ka noortele ja toimekatele, kes reisivad tihti ja soovivad majaga samaväärset elamist. Reisil olles ei pea vaevama end sellega, kas kütet jätkub ja küttesüsteem töötab ja kas talvel keegi lume koristab aia tagant või mitte...

Enam kui 15aastase kogemusega Go Groupi kuuluvas kinnisvarahalduse ja arenduse ettevõttes ei ole ehituskvaliteedilt järeleandmisi tehtud ning on isegi ootusi ületatud.

Üldine info
Aadress: Ilmarise tn 3, Nõmme linnaosa (vahetus läheduses Vanemuise tn, Ugala tn, Sulevi tn)
Staatus: korterid on sisse kolimiseks valmis
Majade arv: 2
Korruselisus: 2
Korterite arv: 18, 1–5-toalised, 40,9–136m²
Veel müügis: 3- ja 5- toalised, 92,5 m², 109 m², 124 m² ja 136 m²
Energiaklass: madala energiatarbega maja, B-klass

Jaga
Kommentaarid